Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Ekološko nadaljevalno mleko: Probiotik® + Praebiotik® + BIO

Na podlagi najnovejših spoznanj je HiPP razvil novo, izpopolnjeno Hipp 2 Combiotic BIO nadaljevalno mlečno formulo. Primerna je za otroke po dopolnjenem 6. mesecu starosti. Neto količina: 300g

Na osnovi zadnjih spoznanj in raziskav so HiPP začetne in nadaljevalne mlečne formule pripravljene tako, da z njimi vaš otrok dobi natanko to kar potrebuje za zdrav razvoj. Vse so narejene v posebni HiPP ekološki kakovosti. HiPP Combiotic® je naša najnovejša generacija mlečnih formul, ki je natanko usklajena s prehranskimi potrebami in starostjo vašega dojenčka. Z začetnimi in nadaljevalnimi HiPP Combiotic® mlečnimi formulami postavljamo nove standardne v prehrani dojenčka, zaradi pazljivo izbranih ekoloških surovin in edinstvene kombinacije dragocenih sestavin, za katere navdih je narava. Tako zagotavljamo za vašega otroka dober začetek in srečno prihodnost.

PROBIOTIK®: Naravne kulture mlečnokislinskih mikroorganizmov, ki so bile v originalu pridobljene iz materinega mleka. Materino mleko vsebuje množico naravnih mikrobnih kultur, ki se lahko individualno razlikujejo.

PRAEBIOTIK® (GOS*): Pri vsakodnevnem uživanju, bodo prebiotične prehranske vlaknine negovale zdravo črevesno floro vašega dojenčka, tako kot pri dojenih dojenčkih.
*GOS = galakto-oligosaharidi pridobljeni iz laktoze

Vitamini A, C, in D: prispevajo k zdravemu imunskemu sistemu. Po navdihu narave vsebuje HiPP Combiotic® mlečna formula edinstveno kombinacijo naravnih mlečno kislinskih kultur, dragocene prehranske vlaknine in pomembne dolgoverižne večkrat nenasičene maščobne kisline (LCP).

Sestavine (BIO):

- vsebuje probiotične prehranske vlaknine GOS* - po vzoru materinega mleka,
- z naravnimi mlečno kislinskimi kulturami (izoliranimi iz materinega mleka),
- brez glutena1,
- iz ekološke pridelave,
- vitamini A, C in D - imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema,
- brez GSO (v skladu z Uredbo o ekološki pridelavi).
*galakto-oligosaharidi iz mleka / 1po pravilniku

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.