Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Headu Razišči morsko živjenje

  • Razišči morsko živjenje,
  • temelji na izobraževalni metodi Montessori,
  • baterije niso vključene,
  • sestavljanka 70 delov,
  • za starost od 5 do 10 leta,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Linija izdelkov Headu temelji na izobraževalni metodi Montessori, katere filozofija poudarja edinstveno individualnost/enkratnost vsakega posameznega otroka. Metoda zagovarja mišljenje, da morajo biti otroci svobodni, da lahko uspejo in se učijo brez omejitev ali kritike.

Sestavi sestavljanko in podrobno opazuj ilustracijo ter poišči vse dele morskega življenja. Posamezno najdbo označi na tablici kot pravi znanstvenik! S pomočjo posebne svetilke boš lahko videl tudi dele, ki so s prostim očesom skrite.

Vsebina: sestavljanka (60 x 44 cm); 70 delov; piši-briši pisalo; UV svetilka (baterije niso vključene).

Priporočena starost: 5-10 leta

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.