Headu Moja mala hišica - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Headu Moja mala hišica
17,99 €
REDNA CENA
17,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1027707

  • Moja mala hišica,
  • primerno za 2-5 let,
  • več možnih načinov igranja.
Montessori Moja mala hišica je učni pripomoček za pridobivanje samostojnosti in samozavesti. Navdihujejo ga Montessori teorije, v skladu s katerimi mora biti igra prijetna, konstruktivna in spontana, da bi razvila lepo število sposobnosti in sposobnosti, kot so osebna identiteta, ustvarjalnost, intuicija, iznajdljivost, pozornost, logična misel, jezik, in družbeni odnosi.

Igra je namenjena otrokom, starim od 2 do 5 let.

Vsebina igre so ilustrirane karte s sobami v hiši: kuhinja, dnevna soba, kopalnica, spalnica, terasa in podstrešje ter 30 oblikovanih predmetov glede na rabo vsakega prostora (5 za vsako sobo).

Zgradite hišo
Otroci bodo uživali pri izpolnjevanju 6 kart o prostorih z enakovrednimi 30 oblikovanimi predmeti in nato grajenjem hiše. To lahko storijo s prosto igro ali pa jih najprej združijo po prostorih, kjer se ti predmeti nahajajo.

Bingo sob
V tej igri igrata najmanj 2 in največ 6 igralcev. Vsak otrok izbere kartico s prostorom in jo postavi predse. Predmeti so pomešani in pokriti v središču igralne plošče. Otroci nato odkrijejo oblikovan predmet. Če je prisoten na njihovi kartici prostora, jo osvojijo in postavijo na predvideno mesto; v nasprotnem primeru ga pokrijejo in postavijo nazaj na igralno ploščo. Zmagal je otrok, ki najprej izpolni svojo karto s 5 oblikovanimi predmeti.

Poiščite vsiljivca
V tej igri se igrata dva para otrok. V škatlo vstavite 4 predmete enega okolja in 1 vsiljivca. En igralec v paru mora steči proti škatli, poiskati vsiljivca in nato teči nazaj, da jo da svojemu spremljevalcu, ki mora na glas izgovoriti ime vsiljivca. Par zmagovalcev je tisti, ki to prvi uspe.

Poiščite obliko
V tej igri se igrata dva para otrok. Postavite 30 oblikovanih predmetov v škatlo. Odrasla mora otrokom pokazati predmet, ki ga je treba najti in se začne z določeno črko. En igralec vsakega para mora steči proti škatli, poiskati predmet in teči nazaj, da ga da spremljevalcu, ki mora na glas izgovoriti ime predmeta. Par zmagovalcev je tisti, ki to prvi uspe.headu


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015