Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Hasbro Games Hasbro Monopoly Classic

  • Monopoly Classic,
  • poskrbite za trgovanje z drugimi igralci in si oglejte tudi kupčije na dražbi,
  • 2-6 igralcev,
  • vključuje: 8 žetonov, 1 igralno ploščo, 28 kartic z naslovom karte, 16 kartic za čestitke, 16 kartic Skupnosti, 32 hiš, 12 hotelov, 2 kocka, denarnega paketa in igricnega vodiča,
  • za starost od 3 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Vse to postavi kot trgovec z visoko stopnjo potovanja v hitro rastočem svetu nepremičnin. Obiščite odbor v prizadevanju, da bi imeli najbolj vročih znamenitosti, železnice in gospodarske javne službe. Vlaga v hiše in hotele, nato pa si oglejte, da je najemnino naletela. Poskrbite za trgovanje z drugimi igralci in si oglejte tudi kupčije na dražbi. Vključuje: 8 žetonov, 1 igralno ploščo, 28 kartic z naslovom karte, 16 kartic za čestitke, 16 kartic Skupnosti, 32 hiš, 12 hotelov, 2 kocka, denarnega paketa in igricnega vodiča. Primerno za starost od 8 let dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.