Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Hasbro games HASBRO Igra življenja

  • Igra življenja,
  • zavrti in zmagaj,
  • za od 2 do 4 igralcev,
  • priporočena starost: 8 let+,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Imate kar rabite da zmagate v igri IGRA ŽIVLJENJA? 
 
Izberite svojo pot , avanturo in nepričakovana presenečenja. Pojdite v šolo, faks, izberite svojo kariero, posvetite družini in imejte otroke ali pa odkrijte kaj se zgodi ob nepričakovanjem obratu igre. Kdo bo najbolje poskrbel za bogastvo in svoj dobrobit. Igrajte, zavrtite kolo da bi zmagali in videli boste. Upokojite se kot najbogatejši igralec in zmagajte.
 
Igra je polna presenečenj in pustolovščin, ki čaka da jih odkrijete.
 
Igra je primerna za 2-4 igralce od 8 let naprej.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.