Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Hasbro Games Games Družabna igra - Clue

  • Družabna igra Clue,
  • en umor in 6 osumljencev,
  • za starost od 8 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
En umor in 6 osumljencev. V tej napeti igri namigov morajo igralci ugotoviti, kdo je zakrivil umor gospoda Boddya na njegovem lastnem dvoru. Oglejte si sobane, morebitna morilska orožja in spoznajte vse goste na dvoru. Nato začnite raziskovati.

Starost: 8 let +
Material: karton, plastika in papir
Dimenzije pakiranja: 5 × 27 × 27 cm
Vsebina: 1 obojestranska igralna plošča, 6 figur, 6 mini orožji, 30 kartic oseb / orožja / soban / dokazov, 2 kocki in navodila


AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.