Hartmann Dezinfekcijski robčki - Bacillol 30 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Hartmann Dezinfekcijski robčki - Bacillol 30
8,49 €
REDNA CENA
8,49 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 818793

  • Dezinfekcijski robčki Bacillol,
  • 80 robčkov v paketu,
  • robčki za čiščenje in razkuževanje površin,
  • Uničijo bakterije in viruse (tudi Rota virus).
Bacillol 30 robčki, P80
Omočeni robčki za čiščenje in razkuževanje površin. Uničijo bakterije in viruse (tudi Rota virus). Z njimi lahko očistimo in razkužimo npr. previjalne mizice, kahlice, wc školjke, kljuke, kopalnico, plastične igrače, primerni so tudi za občutljive materiale npr. zasloni, tipkovnice, miške, elektronske aparature, pametni telefon pleksi steklo,…praktično vse. Glavne učinkovine: etanol in propanol.

Uporaba:
Skrbno obrišite površine (1 m2/robček). Pazite, da obrišete celotno površino, da zagotovite optimalno dezinfekcijo. Robčkov ne uporabljajte za čiščenje kože. Aktivne snovi: Etanol 140 mg/g, Propan-2-ol 100 mg/g, Propan-1-ol 60 mg/g, N-alkil-aminopropilglicin 5 mg/g.

Opozorilo:
Ni primerno za invazivne medicinske pripomočke. Robčkov ne uporabljajte za čiščenje kože. Hraniti zunaj dosega otrok. Pozor: Vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano.

Pri stiku z očmi:
Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Uporabljene robčke in embalažo prepustiti pooblaščenemu prevzemniku odpadkov.

Aktivne snovi
etanol 140 mg/g, propan-2-ol 100 mg/g, propan-1-ol 60 mg/g, N-alkilaminopropilglicin 5 mg/g
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015