Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Magična elektronska podlaga "Simfonija pametnih zvokov" že samo s tapkanjem te čarobne lesene igrače se začne zabava. Glasovi za poimenovanje barv in instrumentov so v treh različnih jezikih: angleščina, španščina in francoščina. Igrača ne predvaja slovenskega jezika.

Je pisanih barv in omogoča spoznavanje različnih zvokov in vsebin, na več načinov:
- glasbeni način, ki predvaja glasbo različnih inšturmentov;
- način "glej in reci", ki otroka uči različne glasove;
- način zabavnih zvokov, ki otroku nudi veliko zabave.

Podlaga omogoča razvoj finih motoričnih sposobnosti ter barvno in glasbeno identifikacijo. Spodbuja ustvarjalnost in samoizražanje. Ravna površina pa omogoča enostavno čiščenje. Primerno za otroke, starejše od 6 mesecev.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.