Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

GP Litijeve gumbne baterije - 3V CR1525 CR2025

Redna cena
1,09
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Maribor Mercator
Ljubljana Rudnik
Koper
  • Litijeve gumbne baterije,
  • napetost 3 V,
  • tipska oznaka GP CR2025,
  • cena za 1 kos,
  • možnost polnjenja: ne.
Litijeve gumbne baterije so široko uporabne in vam zagotavljajo dolgotrajen in zanesljive vir energije, za številne elektronske naprave.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.