Gb Avtosedež Skupina 0/1/2/3 Uni-All - London Grey Light Grey - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Gb Avtosedež Skupina 0/1/2/3 Uni-All - London Grey Light Grey
Redna cena 349,99 €
-40%

VREDNOST S POPUSTOM

209,99 €

Velja do odprodaje zalog

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 914486

Barve

 • Avtosedež Uni-All,
 • primeren je za otroke od rojstva pa do 36kg ali 12let,
 • UN R44/04,
 • LSP Sistem,
 • vključen vložek za novorojenčka,
 • po višini prilagodljiva opora za glavico, nastavljiva v 12 položajev,
 • enoročno nastavljivi položaj za spanje,
 • vrhnji tether in Isofix,
 • 5-točkovni varnostni pas,
 • sedežna školjka absorbira energijo,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
 • razstavni eksponat.
Uni-All je izjemna rešitev za prihodnost vašega otroka. Zasnovan je za rast z vašim otrokom od rojstva do dvanajstega leta starosti in narejen v skladu z izjemnimi varnostnimi standardi, Uni-All zagotavlja stalno varnost in podporo v vseh fazah odraščanja vašega otroka. Inovativna tehnologija za zmanjševanje energije varuje vašega otroka v primeru čelnega trka, integrirani L.S.P. Sistem nudi ključnemu sloju zaščite vašega otroka v primeru stranskega trka. Uni-All je opremljen tudi z ISOFIX in podprt z zgornjim pasom za pritrditev, s čimer preprečuje nevarno vrtenje sedeža v primeru nesreče. Uni-All je vse, kar potrebujete - nudi fenomenalno varnost in udobje v vsaki fazi otroštva.

EN SEDEŽ ZA 12 LET VARNOSTI

Pri izbiri sedeža za vašega malčka je ta avtomobilski sedež All-in-One najboljša rešitev. Uni-All nudi izjemne standarde udobja in funkcionalnosti za vašega otroka od njegovega rojstva do 12. leta starosti, s čimer postane sedež za vse starosti.

TEHNOLOGIJA ZMANJŠANJA ENERGIJE PRI TRKU

Tehnologija zmanjšanja energije Uni-All, usmerjena naprej, varuje vašega otroka v primeru čelnega trka. Ta vizionarska varnostna tehnologija omejuje izpostavljenost udarnim silam in lahko zmanjša tveganje za poškodbe z zmanjšanjem sil za pribl. 20%.

INTEGRIRAN LINEARNI SISTEM ZA ZAŠČITO PRED STRANSKIM TRKOM

Vgrajeni sistem linearne zaščite pred stranskimi trki je bistvena varnostna značilnost Uni-All-a. Sistem nudi dodatni sloj zaščite za vašega otroka v primeru stranskega trka. Zmanjša sile trka ob boku za približno 25% v primerjavi z istim sedežem brez L.S.P.

VRHNJI TETHER IN ISOFIX

Uni-All je opremljen z zgornjim privezom, ki v kombinaciji s sistemom ISOFIX preprečuje nevarno vrtenje sedeža v primeru nesreče. Obe funkciji imata vizualni indikator, ki podpira pravilno namestitev sedeža. Zgornji veznik se uporablja v skupinah 0 in 1 do 18 kg, tritočkovni pas se uporablja v skupini 2/3.

NADZOR SESTAVNEGA SISTEMA

Nadzor sestavnega sistema Uni-All poskrbi, da boste pravilno uporabili zadrževalni drog za velikost vašega otroka. Ko se njihova teža in višina povečujeta in otroku ustrezno prilagodite vzglavnik, bo sistem za zadrževalni sistem poskrbel, da ob ustreznem času preklopite s 5-točkovnega pasu na 3-točkovni pas.

FUNKCIJE NASLONA

Pametna funkcija naslanjanja omogoča staršem, da z lahkoto prilagajajo sedež v šest različnih položajev, pri čemer imajo eno roko prosto. Ta praktičnost nudi maksimalno udobje za vašega otroka in za starše. Funkcijo naslanjanja lahko uporabljate v smeri nazaj ali naprej.

VLOŽEK ZA NOVOROJENČKA

Do 3. meseca starosti (ali 60 cm v višino) novorojenčka podpira varen in udoben vložek. Vložek je varen in nudi udoben položaj sedenja za najmanjše.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.