Gb Avtosedež Skupina 0/1/2 Convy-fix - London Grey Light Grey - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Gb Avtosedež Skupina 0/1/2 Convy-fix - London Grey Light Grey
339,99 €
REDNA CENA
339,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 914485

Barve

Gb Avtosedež Skupina 0/1/2 Convy-fix - London Grey Light Grey
 • Avtosedež Convy-Fix,
 • primeren je za otroke od rojstva pa do 25kg ali 7 let,
 • UN R44/04,
 • LSP Sistem,
 • vključen vložek za novorojenčka,
 • po višini prilagodljiva opora za glavico (12 položajev),
 • 5-točkovni varnostni pas,
 • funkcija enoročnega nagiba,
 • ISOFIX in oporna noga,
 • sedežna školjka absorbira energijo,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
Zahvaljujoč inovativni varnostni tehnologiji je Convy-Fix odlična izbira za zaščito vašega otroka v prvih sedmih letih njihovega življenja. Convy-Fix se lahko se lahko pohvali z dolgo uporabnostjo. Tehnologija zmanjševanja energije Convy-Fix varuje vašega otroka v primeru čelnega trka, L.S.P. Sistem jih ščiti pred stranskimi udarci. Poleg tega njegova enostavna funkcija - z eno roko omogoča staršu hitro in enostavno prilagajanje udobnemu položaju spanja. Convy-Fix je izjemen v inovativnosti in funkcionalnosti sodobnega starša.

EN SEDEŽ ZA SEDEM LET VARNOSTI

Kot sedež za odraščanje ima Convy-Fix sposobnost rasti z otrokom prvih 7 let njihovega življenja. S 4 leti uporabe obrnjeno nazaj in 3 leti uporabe naprej, Convy-Fix prinaša izjemno dolgo uporabnost in absolutno udobje za starše in izjemno udobje za otroka.

TEHNOLOGIJA ZMANJŠANJA ENERGIJE PRI TRKU

Tehnologija zmanjšanja energije Convy-Fix, usmerjena naprej, varuje vašega otroka v primeru čelnega trka. Ta vizionarska varnostna tehnologija omejuje izpostavljenost udarnim silam in lahko zmanjša tveganje za poškodbe z zmanjšanjem sil za pribl. 20%.

INTEGRIRAN LINEARNI SISTEM ZA ZAŠČITO PRED STRANSKIM TRKOM

Vgrajeni sistem linearne zaščite pred stranskimi trki je bistvena varnostna značilnost Convy-Fix-a. Sistem nudi dodatni sloj zaščite za vašega otroka v primeru stranskega trka. Zmanjša sile trka ob boku za približno 25% v primerjavi z istim sedežem brez L.S.P.

NADZOR SESTAVNEGA SISTEMA

Nadzor sestavnega sistema Convy-Fix poskrbi, da boste pravilno uporabili zadrževalni drog za velikost vašega otroka. Ko se njihova teža in višina povečujeta in otroku ustrezno prilagodite vzglavnik, bo sistem za zadrževalni sistem poskrbel, da ob ustreznem času preklopite s 5-točkovnega pasu na 3-točkovni pas.

FUNKCIJE NASLONA

Pametna funkcija naslanjanja omogoča staršem, da z lahkoto prilagajajo sedež v šest različnih položajev, pri čemer imajo eno roko prosto. Ta praktičnost nudi maksimalno udobje za vašega otroka in za starše. Funkcijo naslanjanja lahko uporabljate v smeri nazaj ali naprej.

VLOŽEK ZA NOVOROJENČKA

Do 3. meseca starosti (ali 60 cm v višino) novorojenčka podpira varen in udoben vložek. Vložek je varen in nudi udoben položaj sedenja za najmanjše.

ISOFIX

Za zagotavljanje izjemnih varnostnih standardov je Convy-Fix opremljen z ISOFIX-OM za varno in enostavno namestitev ter dodatno stabilnost. ISOFIX deluje v kombinaciji z nosilno nogo, ki preprečuje nevarno vrtenje sedeža v primeru trka. Tako ISOFIX kot nosilna noga imata vizualna opozorila, če niso nameščena ali neustrezno nameščena, kar podpira pravilno uporabo sedeža.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015