Gardena Vrtnarsko orodje in zalivalka - Mali vrtnar - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Gardena Vrtnarsko orodje in zalivalka - Mali vrtnar
REDNA CENA
14,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 64409

  • Vrtnarsko orodje in zalivalka - Mali vrtnar,
  • vsebina:1 palica, 4 orodja ( lopata, vrtna motika, rahljalnik zemlje, motika za osipavanje),
  • ena palica z izmenljivimi orodji in zalivalka,
  • primerno za otroke od 3 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Odkrivajte nov svet z orodjem otrokom primerne velikosti, imajo svoje vrtnarske rokavičke in opremo. Vrtnarjenje in zabava- vse v enem. Otroci se skozi igro se učijo varovanja okolja, postanejo bolj eco – usmerjeni.

Spodbuja in razvija kreativnost, potrpljenje, radovednost, odgovornost,… Ob vrtnarjenju preživite kakovosten čas s svojo družino, zunaj v naravi Posej, zalivaj in poberi! Otroško orodje za vrtnarjenje z Gardena combisystem! Ena palica z izmenljivimi orodji in zalivalka! Vsebina: 1 palica, 4 orodja (lopata, vrtna motika, rahljalnik zemlje, motika za osipavanje). Primerno za otroke od 3. leta starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015