Gardena Pripomočki za vrtnarjenje - Zeleni vrt - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Gardena Pripomočki za vrtnarjenje - Zeleni vrt
REDNA CENA
12,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 06835

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Pripomočki za vrtnarjenje - Zeleni vrt,
  • vsebina:1 držalo, 3 orodja ( lopata, grablje, rahljalnik zemlje) in 1 palica, 3 orodja ( grablje za travo, lopata, vrtna motika),
  • ena palica in eno držalo z izmenljivimi orodji,
  • primerno za otroke od 3 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Odkrivajte nov svet z orodjem otrokom primerne velikosti, imajo svoje vrtnarske rokavičke in opremo. Vrtnarjenje in zabava- vse v enem. Otroci se skozi igro se učijo varovanja okolja, postanejo bolj eco – usmerjeni.

Spodbuja in razvija kreativnost, potrpljenje, radovednost, odgovornost,… Ob vrtnarjenju preživite kakovosten čas s svojo družino, zunaj v naravi. Majhna in velika vrtnarska orodja! Otroško orodje za vrtnarstvo z Gardena combisystem! En držalo, ena palica, oba z zamenljivimi orodji. Vsebina: 1 držalo, 3 orodja ( lopata, grablje, rahljalnik zemlje) in 1 palica, 3 orodja ( grablje za travo, lopata, vrtna motika). Primerno za otroke od 3. leta starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.