Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Gardena Pripomočki za vrtnarjenje - Vrtnar

Redna cena
12,99
Vrednost s popustom
11,04
Velja 11.12.2018 - 16.12.2018
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Slovenska Bistrica
Trebnje
Lenart
Spletna akcija
  • Pripomočki za vrtnarjenje - Vrtnar,
  • vsebina: 1 džalo, 4 orodja ( lopatka, grabljice, motika, grabljice za travo) in rokavičke,
  • eno držalo z izmenljivimi orodji,
  • primerno za otroke od 3 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Odkrivajte nov svet z orodjem otrokom primerne velikosti, imajo svoje vrtnarske rokavičke in opremo. Vrtnarjenje in zabava- vse v enem. Otroci se skozi igro se učijo varovanja okolja, postanejo bolj eco – usmerjeni.

Spodbuja in razvija kreativnost, potrpljenje, radovednost, odgovornost,… Ob vrtnarjenju preživite kakovosten čas s svojo družino, zunaj v naravi. Otroško vrtnarsko orodje za urejanje balkona z Gardena combisystem! Eno držalo z izmenljivimi orodji! Vsebina: 1 držalo, 4 orodja (lopatka, grabljice, motika, grabljice za travo) in rokavičke. Primerno za otroke od 3. leta starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.