Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Fru blu set Expert z obroči in milnica - 500ml

Redna cena
9,99
Vrednost s popustom
6,99
Velja 01.08.2019 - 31.08.2019
  • Expert z obroči in milnica,
  • 500ml,
  • set vsebuje: 500 ml mehurčkaste raztopine, ploščo, obroč z 1 velikimi luknjami, obroč s 4 luknjami, obroč z 9 luknjami, 3 ročaji z zanko,
  • za starost od 3 leta dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Komplet vsebuje: 500 ml mehurčkaste raztopine, ploščo, obroč z 1 velikimi luknjami, obroč s 4 luknjami, obroč z 9 luknjami, 3 ročaji z zanko, ki je dolga približno 17 cm. Primerno za otroke od 3. leta dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.