Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Frozen 2 Lepotilna mizica

Redna cena
99,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
  • Elzina lepotilna mizica,
  • vključuje lepotilni Elzin set
  • lasni sponki, mizica, okrasni priponki, glavnik...
  • starost 3 let dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let
Elzina lepotilna mizica, ki vključuje:1 lepotilno mizico, 2 lasni sponki, 2 okrasni priponki, 1 ščetko za lase, 1 glavnik, 1 obroč za lase.

Odprite vrata (desno in levo krilo) ogledala in zaslišala se bo glasba ter prikazal Arendelle dvorec.

Pritisni gumb snežinke na spodnjem desnem delu ogledala in zaslišala se bo glasba in pokazala slika Ane in Elze. S ponovnim pritiskom na gumb snežinke se pokaže slika Elze in zasliši glasba.

Dimenzija: 45 cm x 35 cm x 104 cm

Za delovanje so potrebne 3 x AA (R6 / LR6) Baterije (niso vključene)

Starost: 3 leta +

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.