FreeON avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Karma Fix grey 42738 - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
FreeON avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Karma Fix grey 42738
139,99 € 199,99 €
Redna cena 199,99 €
-30%

VREDNOST S KLUB POPUSTOM

139,99 €

Velja od 14.09.2022 do 04.10.2022

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 10 do 15 delovnih dni

Šifra (SKU): 974200

Barve

FreeON avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Karma Fix grey 42738FreeON avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) Karma Fix black 42745

Klasičen, udoben in brezčasen. Naj bosta varnost in udobje v avtomobilu na prvem mestu za vse, predvsem za najmlajše družinske člane. Tako se boste brez skrbi in z nasmehom na obrazu odpeljali novim dogodivščinam naproti. Izbran avtosedež naj se otroku dobro prilagaja. Le v udobnem in hkrati varnem avto sedežu se bo otrok zares dobro počutil. Avtosedež Karma Fix bo dosegel vsa vaša pričakovanja. Klasičen design in udoben sedež sta razloga za brezčasnost tega avtosedeža. Namenjen je otrokom, ki tehtajo med 9 in 36 kg, kar pomeni, da ustreza skupinam I, II in III. Za varnost vašega otroka skrbi 5-točkovni sistem zapenjanja. Sedež ima dodatno bočno zaščito, v vozilo pa ga lahko pritrdite z Isofix sistemom. Za udobje in individualno prilagoditev skrbijo po višini nastavljivi ramenski pasovi in naslonjalo za glavo.

Klasičen, udoben in brezčasen. Naj bosta varnost in udobje v avtomobilu na prvem mestu za vse, predvsem za najmlajše družinske člane. Tako se boste brez skrbi in z nasmehom na obrazu odpeljali novim dogodivščinam naproti. Izbran avtosedež naj se otrokudobro prilagaja. Le v udobnem in hkrati varnem avto sedežu se bo otrok zares dobro počutil. Avtosedež Karma Fix bo dosegel vsa vaša pričakovanja. Klasičen designinudoben sedežsta razloga za brezčasnost tega avtosedeža. Namenjen je otrokom, ki tehtajo med 9 in 36 kg, kar pomeni, da ustreza skupinam I, II in III. Za varnost vašega otroka skrbi5-točkovni sistem zapenjanja. Sedež imadodatno bočno zaščito, v vozilo pa ga lahko pritrdite zIsofix sistemom. Za udobje in individualno prilagoditev skrbijo po višininastavljivi ramenski pasoviinnaslonjalo za glavo. Lastnosti:
 • skupina I, II, III (od 9 do 36 kg),
 • ECE R44/04 standard,
 • Isofix sistem pritrjevanje v kombinaciji s tretjim sidriščem Top Tether,
 • pritrjevanje z varnostnim pasom,
 • nastavljiv naslonza glavo: 4 različni položaji,
 • odstranljiv pomanjševalec,
 • 5-točkovni varnostni pas,
 • dodatna bočna zaščita,
 • možnost naklona hrbtnega naslona v 4 položaje,
 • nastavljivi varnostni pasovi
 • od 9 m do 12 let,
 • dimenzije: 54 x 45 x 63 cm
 • teža: 10.5 kg,
 • odstranljiva in pralna prevleka.
Dodatna bočna zaščita Da
Hrbtni naslon nastavljiv v več položajev Da
Isofix Da
Namestitev v avto (v smeri vožnje, v nasprotni smeri vožnje, v obe smeri) forward-facing
Po višini nastavljiv naslon za glavo Da
Pralna prevleka Da
Primerno za težo do (kg) 144
Primerno za težo od (kg) 9
Primerno za višino do (cm)
Snemljiva prevleka Da
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.