FreeON Avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) FreeON avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) SimpleFix SIV 47184 SimpleFix grey - Baby Center spletna trgovina
0
FreeON Avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) FreeON avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) SimpleFix SIV 47184 SimpleFix grey
135,99 € 159,99 €
REDNA CENA 159,99 €
15%

VREDNOST S KLUB POPUSTOM

135,99 €

Velja od 01.03.2023 do 28.03.2023

Spletna akcija

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 1100239

Barve

FreeON avtosedež Simple Fix 1/2/3 (9-36 kg) BLACK 47184FreeON Avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) FreeON avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) SimpleFix SIV 47184 SimpleFix grey
 • Avtosedež sk. 1/2/3 (9-36 kg) SimpleFix - black,
 • ECE R44/04,
 • isofix ,
 • toptether,
 • avtomobilskimi pasovi,
 • stranska bočna zaščita,
 • skupina I,II,III,
 • od 9 – 36KG,
 • nastavljiv naslon za glavo v 9 pozicijah,
 • možnost 10°C hrbtnega naklona,
 • pet točkovni sistem zapenjanja,
 • 45x43,5x68 cm,
 • 12kg,
 • snemljiva ter pralna prevleka,
 • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.

Starševstvo je zahteven poklic, ki vam daje zahtevne naloge ter izzive. Zato vam predstavljamo avtosedež SimpleFix. Je preprost, funkcionalen ter kakovosten, testiran je po standardu ECE R44/04.

Avtosedež je primeren za otroke od 9 do 36 kilogramov.


Preprost za uporabo, a bogat s funkcionalnostmi.

 
Res je da je avtosedež FreeON SimpleFix preprost za uporabo, vendar to še ne pomeni, da ne skriva bogatih funkcionalnosti.

Za udobje najmlajših skrbi mehak in udoben pomanjševalec, ki ga lahko odstranite. Z le eno roko je mogoče prilagoditi naklon hrbtnega naslona znotraj 10°, medtem ko 9 različnih položajev naslona za glavo skrbi, da sedež raste z vašim otrokom.

Prav tako za še dodatno varnost poskrbi bočna zaščita.
Enostavno nameščanje v vozilo


Ena izmed ključnih prednosti avtosedeža FreeON SimpleFix je njegovo enostavno nameščanje v vozilo na več načinov: za skupino I s pomočjo Isofix sistema in top tether priklopa, za skupino II in III pa z Isofix sistemom ali 3-točkovnim varnostnim avtomobilskim pasom.

Za pravilno namestitev v avtomobil poskrbi Isofix sistem. V kolikor le tega nimate v avtomobilu, lahko avtosedež pritrdite tudi z avtomobilskim varnostnim pasom.


En avtosedež za (skoraj) celo otroštvo
Ko bo otrok enkrat prerasel prvi avtosedež skupine 0+ in ga boste zamenjali z večjim, razmislite o takšnem, ki ga boste lahko uporabljali dalj časa. Avtosedež FreeON SimpleFix ustreza skupinam I, II in III in je primeren za otroke med 9 in 36 kg. Odstranljiv pomanjševalec in možnost nastavitve naslona za glavo skrbita, da avtosedež FreeON SimpleFix raste skupaj z vašim otrokom.


FreeON SimpleFix je ustvarjen z mislijo na otroke
Potrebe otrok se skozi odraščanje spreminjajo. V najzgodnejšem obdobju rabijo udoben avtosedež, ki jim zraven varnosti, v prvi vrsti, omogoča oporo za prijeten počitek med vožnjo. Kasneje, ko pa malčki postanejo aktivnejši in radovednejši, pa mora zraven varnosti in udobja ustreči še dodatnim zahtevam, kot so: široko sedišče; primerna višina, ki omogoča gledanje skozi okno; opora za glavo; odstranljiva in pralna prevleka ...

In FreeON SimpleFix ustreza vsem tem zahtevam, hkrati pa skrbi za maksimalno varnost vaših najmlajših v vsakem obdobju njihovega brezskrbnega otroštva.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

Avtosedež primeren za težo do (kg) 36
Avtosedež primeren za težo od (kg) 9
Dodatna bočna zaščita Da
Globina avtosedeža (cm) 43.5
Hrbtni naslon nastavljiv v več položajev Da
Isofix Da
Material sedeža STIROPOR,PLASTIKA,TEKSTIL,PENA
Namestitev v avto (v smeri vožnje, v nasprotni smeri vožnje, v obe smeri) forward-facing
Nastavljiv po širini Ne
Odstranljiv pomanjševalec (pomanjševalna blazina) Da
Po višini nastavljiv naslon za glavo Da
Pralna prevleka Da
Pripenjanje avtosedeža z varnostnim pasom avtomobila Da
Pripenjanje otroka z varnostnim pasom avtomobila Da
Snemljiva prevleka Da
Teža sedeža (kg) 11
Top Tether Da
Višina avtosedeža (cm) 45
Vrsta varnostnega pasu five-point belt
Širina avtosedeža (cm) 68
Število položajev hrbtnega naslona ali območje nagiba hrbtnega naslona 10°C
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.