FreeON avtosedež sk. 1/2 (9-25 kg) Kalisto Fix black 43605 - Baby Center spletna trgovina
0
FreeON avtosedež sk. 1/2 (9-25 kg) Kalisto Fix black 43605
199,99 €
REDNA CENA
199,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 974197

Barve

FreeON avtosedež sk. 1/2 (9-25 kg) Kalisto Fix black 43605
Varen, udoben ter eleganten avtosedež, ki vas bo prepričal. Naj bosta varnost in udobje v avtomobilu na prvem mestu za vse, predvsem za najmlajše družinske člane. Tako se boste brez skrbi in z nasmehom na obrazu odpeljali novim dogodivščinam naproti. Izberite avto sedež, ki ustreza otrokovi višini oziroma teži ter se mu ustrezno prilagodi. Le v udobnem in hkrati varnem avto sedežu se bo otrok zares dobro počutil. Avtosedež Kalisto Fix lahko uporabljate od 9 mesecev naprej, saj je primeren za skupini I in II oziroma za otroke do 25 kg. Sedež namestite v smeri vožnje.Avtosedež je udoben, saj ima nastavljiv hrbtni naslon, bočni sistem zaščite, odstranljivo pralno prevleko ter pomanjševalec. Zaradi svojih lastnosti otroku zagotavlja izjemno varnost in udobje ter poskrbi za varne in brezskrbne poti.
Varen, udoben ter eleganten avtosedež, ki vas bo prepričal. Naj bosta varnost in udobje v avtomobilu na prvem mestu za vse, predvsem za najmlajše družinske člane. Tako se boste brez skrbi in z nasmehom na obrazu odpeljali novim dogodivščinam naproti. Izberite avto sedež, kiustreza otrokovi višini oziroma teži ter se mu ustrezno prilagodi. Le v udobnem in hkrati varnem avto sedežu se bo otrok zares dobro počutil. Avtosedež Kalisto Fix lahko uporabljate od 9 mesecev naprej, saj je primeren za skupini I in II oziroma za otroke do 25 kg. Sedež namestite vsmeri vožnje.Avtosedež je udoben, saj imanastavljiv hrbtni naslon,bočni sistem zaščite, odstranljivo pralno prevleko ter pomanjševalec. Zaradi svojih lastnosti otroku zagotavlja izjemnovarnostinudobjeter poskrbi za varne in brezskrbne poti. Lastnosti:
 • skupina I, II (od 9 do 25 kg),
 • ECE R44/04 standard,
 • Isofix sistem pritrjevanja ter Top Tether,
 • celovita bočna zaščita,
 • odstranljiv pomanjševalec,
 • pameten sistem varnostnih pasov,
 • 5-točkovni varnostni pas,
 • enoročno nastavljiv hrbtni naklon v 5 položajev,
 • od 9 m do 6 let,
 • dimenzije: 51 x 47 x 68 cm
 • teža: 10.0 kg,
 • odstranljiva in pralna prevleka.
Dodatna bočna zaščita Da
Isofix Da
Namestitev v avto (v smeri vožnje, v nasprotni smeri vožnje, v obe smeri) forward-facing
Nastavljiv po širini Ne
Po višini nastavljiv naslon za glavo Ne
Pralna prevleka Da
Primerno za težo do (kg) 72
Primerno za težo od (kg) 9
Pripenjanje avtosedeža z varnostnim pasom avtomobila Da
Snemljiva prevleka Da
Top Tether Da
Varnostni pas sedeža five-point belt
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.