Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Fotorama Trije prašički

Redna cena
33,99
Vrednost s popustom
23,79
Velja do odprodaje zalog
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Trbovlje
Ilirska Bistrica
  • Trije prašički,
  • igra s kocko,
  • za 2 ali več igracev,
  • za 3+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Vrzi kocko in se premakni na igralni površini. Zberi slamo, les in opeke, ter postavi hišo. Ampak pazi na volka, ki piha, piha, piha in vse oodpihne. Tudi hišo vam lahko odnese! Primerno za starost 3+ let. Za 2 – 3 igralce.
Trajanje igre: 15 min.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.