Fisher Price kužkova sestrica - Baby Center spletna trgovina
0
Fisher Price kužkova sestrica
59,99 €
REDNA CENA
59,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 857108

  • Kužkova sestrica,
  • malček bo spoznal dele telesa,
  • več kot 100 prvih besed, barve in še mnogo več,
  • ima več kot 75 pesmic za prepevanje, melodij in fraz,
  • uči črke in abecedo, številke in štetje, barve in dele telesa,
  • za starost od 6 mesecev dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 6 mesecev.
Nova kužkova sestrica je pravi crkljivček. Med raziskovanjem bo malček spoznal dele telesa, več kot 100 prvih besed, barve in še mnogo več. Ima več kot 75 pesmic za prepevanje, melodij in fraz. Uči črke in abecedo, številke in štetje, barve in dele telesa. S pritiskom na rumeno tačko se spreminjajo stopnje učenja.

stopnja 1: raziskovanje (primerno od 6 mesecev+): Malček lahko pritisne na kužkove dlani, stopala, srček in uho, da zasliši več kot 100 prvih besed, barve, črke in dele telesa in še veliko več.
stopnja 2: spodbujanje (primerno od 12 mesecev+): Na tej stopnji so malčki nagrajeni z zabavnimi frazam, ki jih spodbujajo k štetju, odkrivanju barv ter prepoznavanju delov telesa.
stopnja 3: (primerno od 18 mesecev +): Kuža je pripravljen na igro vlog s pesmicami, ki jih lahko malček poje z njim in frazami, ki malčka spodbujajo k zabavni in domišljije polni igri-hkrati pa širijo njegov besedni zaklad.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.