Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Fisher Price Kahlica - žabica

Redna cena
19,99
Vrednost s popustom
16,99
Velja 26.04.2018 - 30.04.2018
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Krško
Ilirska Bistrica
Lenart
Spletna akcija
  • Kahlica v obliki žabice,
  • odstranljiv vložek,
  • enostavno čiščenje,
  • stabilna in udobna,
  • dober oprijem na tla.
Fisher Price kahlica v obliki prikupne žabice se pohvali z odstranljivim vložkom za enostavno čiščenje. Je izjemno stabilna in udobna.

Fisher Price kahlica v obliki prikupne žabice bo v veliko podporo malčkom pri učenju samostojnosti in pri pripravi na uporabo stranišča. Oblika sedeža zagotavlja popolno udobje za otroka, odstranljiv vložek pa omogoča hitro, enostavno ter temeljito čiščenje. Zasnova kahlice skrbi za popolno stabilnost in dober oprijem na tla.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.