Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

First Sign Ovulacijski test

Redna cena
14,99
Artikla ni na zalogi
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Izdelek na voljo samo v spletni trgovini
  • Ovul-test,
  • 5 urinskih ovulacijskih test v obliki trakov za ugotavljanje ovulacije,
  • hiter,
  • zanesljiv
  • visoko občutljiv,
  • diagnostični test za domačo uporabo.

Za uspešno zanositev je potrebno ustrezno sosledje dogodkov ob pravem času. Potrebna je ovulacija (sprostitev jajčne celice iz jajčnika v jajcevod), oploditev jajčeca s semenčico in ugnezdenje oplojenega jajčeca v endometriju. V vsakem ciklusu so samo štirje plodni dnevi: trije pred ovulacijo in en dan po njej. Določitev časa ovulacije je torej izjemnega pomena pri načrtovanju zanositve, še posebej pri ženskah z nerednimi menstruacijami ter ženskah starejših od 35 let.

Starostna meja žensk v Sloveniji pri prvem porodu se drastično dviguje – v zadnjih 30 letih se je meja pomaknila za skoraj 5 let – danes je povprečna prvorodka v Sloveniji stara 27,5 let.

Metoda za določanje ovulacije s pomočjo ovulacijskih testov Ovul-Test™ je zanesljiva, natančna in enostavna. Visokokakovostni testi delujejo na principu eno-stopenjske imunološke reakcije za detekcijo povišanje koncentracije humanega lutenizirajočega hormona v urinu.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.