Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

First Sign Ovulacijski test

Redna cena
14,99
Artikla ni na zalogi
  • Ovul-test,
  • 5 urinskih ovulacijskih test v obliki trakov za ugotavljanje ovulacije,
  • hiter,
  • zanesljiv
  • visoko občutljiv,
  • diagnostični test za domačo uporabo.

Za uspešno zanositev je potrebno ustrezno sosledje dogodkov ob pravem času. Potrebna je ovulacija (sprostitev jajčne celice iz jajčnika v jajcevod), oploditev jajčeca s semenčico in ugnezdenje oplojenega jajčeca v endometriju. V vsakem ciklusu so samo štirje plodni dnevi: trije pred ovulacijo in en dan po njej. Določitev časa ovulacije je torej izjemnega pomena pri načrtovanju zanositve, še posebej pri ženskah z nerednimi menstruacijami ter ženskah starejših od 35 let.

Starostna meja žensk v Sloveniji pri prvem porodu se drastično dviguje – v zadnjih 30 letih se je meja pomaknila za skoraj 5 let – danes je povprečna prvorodka v Sloveniji stara 27,5 let.

Metoda za določanje ovulacije s pomočjo ovulacijskih testov Ovul-Test™ je zanesljiva, natančna in enostavna. Visokokakovostni testi delujejo na principu eno-stopenjske imunološke reakcije za detekcijo povišanje koncentracije humanega lutenizirajočega hormona v urinu.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.