Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Fillikid Torba za pripomočke Louis - Rjava

Redna cena
54,99
Vrednost s popustom
46,74
Velja 24.11.2017 - 24.11.2017
Artikla ni na zalogi
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Maribor Mercator
Radlje ob Dravi
Trbovlje
Lenart
Velenje
  • Več žepkov,
  • dodana previjalna podloga in toplotna torbica za stekleničko.
Vsi izdelki Fillikid so narejeni posebej za potrebe matere in otroka in so funkcionalni, trendovski in predvsem narejeni iz zelo kvalitetnih materialov. Torba ima več žepkov zunaj in znotraj torbe, vsebuje še previjalno podlogo, toplotno torbico za stekleničko .
OPOZORILO: Izdelek ni igrača. Ne pustite otroka samega s torbo. Bodite pozorni, ko nameščate katerokoli torbo na voziček, saj ga lahko s svojo težo prevrne, pri tem pa poškoduje otroka. V primeru zlorabe, napačne uporabe, uporabe v druge namene, neprimernega vzdrževanja ali predelave izdelka vsakršna odgovornost proizvajalca ali distributerja preneha!

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.