Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

Fillikid Torba za pripomočke Louis - Črna

Redna cena
54,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Koper
Murska Sobota
Radlje ob Dravi
Ljubljana Rudnik
Kočevje
Krško
  • Več žepkov,
  • dodana previjalna podloga in toplotna torbica za stekleničko.
Vsi izdelki Fillikid so narejeni posebej za potrebe matere in otroka in so funkcionalni, trendovski in predvsem narejeni iz zelo kvalitetnih materialov. Torba ima več žepkov zunaj in znotraj torbe, vsebuje še previjalno podlogo, toplotno torbico za stekleničko .
OPOZORILO: Izdelek ni igrača. Ne pustite otroka samega s torbo. Bodite pozorni, ko nameščate katerokoli torbo na voziček, saj ga lahko s svojo težo prevrne, pri tem pa poškoduje otroka. V primeru zlorabe, napačne uporabe, uporabe v druge namene, neprimernega vzdrževanja ali predelave izdelka vsakršna odgovornost proizvajalca ali distributerja preneha!
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.