Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

Feber Štirikolesnik Quad Kripton 6V

Redna cena
109,99
Vrednost s popustom
93,49
Velja 12.12.2017 - 18.12.2017
Artikla ni na zalogi
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Ljubljana Šiška
Slovenska Bistrica
Zagorje
Lendava
Spletna akcija
  • Deluje na motor in 6V baterijo,
  • hitrost do 2 km/h,
  • primerno od 1 leta dalje,
  • akumulator (baterija) vključen,
  • dimenzije: 66 x 41 x 63 cm,
  • teža: 6 kg,
  • max. obremenitev 20 kg,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Deluje na motor s polnilno 6V baterijo. Pedal na gas. Baterija in polnilec sta vključena.

Izdelek ima vgrajen motor in deluje na 6 V polnilno baterijo- akumulator, ki je vključen. Maksimalna hitrost vožnje do 2 km/h. Primerno za vožnjo enega otroka. Priložena navodila se sestavo in uporabo. Samo za domačo uporabo, ni za uporabo na javnih cesta. Ni primereno za otroke starejše od 3 let zaradi konstrukcije izdelka. Izdelek mora sestaviti odrasla oseba. Primerno za otroke v starosti od 1 -3 let. Maksimalna teža uporabnika 20 kg.

OPOZORILA: Samo za domačo uporabo. Izdelek ni primeren za javne površine – nevarnost nesreče. Igrača se lahko uporablja izključno pod nadzorom odrasle osebe. Odpiranje embalaže, sestavo, čiščenje, vzdrževanje, polnjenje baterij in razstavljanje lahko opravi le odrasla oseba. Natančno sledite navodilom za sestavo in za polnjenje baterije. Pred sestavo (skrbno preberite priložena navodila) izdelek držite stran od otroka saj vsebuje potencialno nevarne ostre robove. To vozilo ni primerno za območja, ki predstavljajo nevarnost za uporabnika, pešce ali domače ljubljenčke (na primer strma pobočja, glavne ceste, stopnice, v bližini rek ipd.).

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.