Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Feber Štirikolesnik Quad Kripton 6V

Redna cena
109,99
VREDNOST S KLUB POPUSTOM
93,49
Velja 11.04.2018 - 02.05.2018
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Lendava
Spletna akcija
  • Deluje na motor in 6V baterijo,
  • hitrost do 2 km/h,
  • primerno od 1 leta dalje,
  • akumulator (baterija) vključen,
  • dimenzije: 66 x 41 x 63 cm,
  • teža: 6 kg,
  • max. obremenitev 20 kg,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Deluje na motor s polnilno 6V baterijo. Pedal na gas. Baterija in polnilec sta vključena.

Izdelek ima vgrajen motor in deluje na 6 V polnilno baterijo- akumulator, ki je vključen. Maksimalna hitrost vožnje do 2 km/h. Primerno za vožnjo enega otroka. Priložena navodila se sestavo in uporabo. Samo za domačo uporabo, ni za uporabo na javnih cesta. Ni primereno za otroke starejše od 3 let zaradi konstrukcije izdelka. Izdelek mora sestaviti odrasla oseba. Primerno za otroke v starosti od 1 -3 let. Maksimalna teža uporabnika 20 kg.

OPOZORILA: Samo za domačo uporabo. Izdelek ni primeren za javne površine – nevarnost nesreče. Igrača se lahko uporablja izključno pod nadzorom odrasle osebe. Odpiranje embalaže, sestavo, čiščenje, vzdrževanje, polnjenje baterij in razstavljanje lahko opravi le odrasla oseba. Natančno sledite navodilom za sestavo in za polnjenje baterije. Pred sestavo (skrbno preberite priložena navodila) izdelek držite stran od otroka saj vsebuje potencialno nevarne ostre robove. To vozilo ni primerno za območja, ki predstavljajo nevarnost za uporabnika, pešce ali domače ljubljenčke (na primer strma pobočja, glavne ceste, stopnice, v bližini rek ipd.).

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.