Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Feber Hiša

Redna cena
199,99
Vrednost s popustom
139,99
Velja 01.08.2019 - 31.08.2019
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana BTC
Ljubljana Šiška
  • Hiška z vrati in okni,
  • vrata s ključem,
  • svetle pastelne barve,
  • primerno za otroke od 2. leta starosti dalje,
  • mere:110 x 131 x 121 cm.
Hiša z okni in vrati, ki se odpirajo. Enostavna montaža za katero ne potrebujete orodje. Žive barve, ki so odporne na sončno svetlobo in temperaturne spremembe.

FEBER hiše so idealne za igri, saj otroci razvijejo svojo ustvarjalnost, domišljijo in socialne veščine. Hiška je varna, odporna na sončno svetlobo. Primerno za otroke od 2. leta starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.