Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Feber Avto Range Rover na akumulatorski pogon 6V

Redna cena
399,99
Vrednost s popustom
339,99
Velja 19.06.2018 - 25.06.2018
Artikla ni na zalogi
Spletna akcija
  • Upravljanje na nožni pogon ali z aplikajo na Pametnem telefonu,
  • prestava za vožnjo naprej in za vzvratno vožnjo,
  • deluje na motor in 6V baterijo,
  • čas polnjenja baterije: 14 ur,
  • hitrost do 3 km/h,
  • dimenzije: 112 x 63 x 53 cm,
  • primerno od 3 leta dalje,
  • max. obremenitev 30 kg,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Deluje na motor s polnilno 6V baterijo. Ima pedal na gas in električno zavoro. Baterija in polnilec vključen. Nadzoruje se z mobilnimi ali tabličnih operacijskih sistemov, kot so podprte s sistemom iOS ali Android na njihovem apps. Forward and reverse gears

Upravljajte svoje FEBER vozilo s pomočjo FEBER Radio Control APP. Kompatibilnost: Sistem Android™ različice 4.3 ali novejši in Bluetooth™ 4.0. (mobitel ali tablični računalnik). iOS™ naprave (iPhone® and iPad®): operacijski sistem 6.1. (iPhone 4s ali novejši, iPad 3 ali novejši, iPad mini™ ali novejši, iPod touch® 5. generacije ali novejši in iPod®). Dodatki niso vključeni. Izdelek priporočamo otrokom od 3. leta starosti dalje. Teža in dimenzije izdelka navedene na embalaži. Akumulator (baterija) vključen. Za zagotovitev dolge življenjske dobe baterije pred prvo uporabo igrače popolnoma napolnite baterijo. Prosimo skrbno preberite navodila za ravnanje z baterijo.

OPOZORILA: Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let, saj vsebuje majhne delce – nevarnost zadušitve. Samo za domačo uporabo. Izdelek ni primeren za javne površine – nevarnost nesreče. Igrača se lahko uporablja izključno pod nadzorom odrasle osebe. Odpiranje embalaže, sestavo, čiščenje, vzdrževanje, polnjenje baterij in razstavljanje lahko opravi le odrasla oseba. Natančno sledite navodilom za sestavo in za polnjenje baterije. Pred sestavo (skrbno preberite priložena navodila) izdelek držite stran od otroka saj vsebuje potencialno nevarne ostre robove. To vozilo ni primerno za območja, ki predstavljajo nevarnost za uporabnika, pešce ali domače ljubljenčke (na primer strma pobočja, glavne ceste, stopnice, v bližini rek ipd.).

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.