Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

Exit Trampolin Interra 244

Redna cena
299,99
Dostava: 2 do 4 delovne dni
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
  • Premer 244 cm,
  • barva zelena,
  • nosilnost 90 kg,
  • enostavno za postavitev.
Trampolin je zabavno vrtno igralo, ki otrokom in odraslim predstavljajo pravo atrakcijo.Trampolin, ki je namenjen postavitvi na tla. V ta namen je potrebno na vrtu ustrezno pripraviti podlago. Izdelku priložena natačna navodila za montažo in uporabo. Velikost izdelka:premer 244 cm; maksimalna nosilnost 90 kg. Enostavno za postavitev.
Izdelek se uporablja brez zaščitne mreže.  Po želji kupca je na voljo tudi zaščitna mreža, ki jo  potrebno posebej naročiti - rok dobave cca 1 teden. Maloprodajana cena za mrežo je 159,99 eur.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.