Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Ergobaby Kenguru Original 360 - črn/bež

Redna cena
153,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
 • Možnost nošenja otroka v 4 ergonomičnih položajih:
     - na trebuhu spredaj,
     - na trebuhu nazaj,
     - na boku in
     - na hrbtu.
 • Maksimalna udobnost za starše,
 • udobnost in ergonomika za otroka.
Ergobaby 360 kenguru omogoča udobno nošenje v štirih položajih: na trebuhu naprej, na trebuhu nazaj, na boku in na hrbtu. Kenguru omogoče zdravo in pravilno nošenje otroka v 4 položajih, ki so zdravi in udobni tako za otroka kot tudi za starše.

Maksimalno udobnost za starše omogočajo nov širok pas in oblazinjene naramnice, ki zagotavljajo pravilno razporeditev otrokove teže. Z enostavnim struktruriranim širokim sedeščem je otrokov bok vedno v zdravem, pravilnem položaju z razprtimi nogami in hrbtenico v optimalnem zakrivljenem loku.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.