Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Najbolj priljubljena, nenavadna, a obenem najbolj prisrčna deklica na svetu Maša in njen najboljši prijatelj, nekdanji cirkusant medved se vsak dan znova srečujeta z novimi nenavadnimi dogodivščinami in težavami, v katere pogosto zaide mala Maša.​

Medved jo varuje, a se tudi sam zaradi njenih prigod večkrat znajde v težavah.

Skupaj z ostalimi živalmi, ki prav tako živijo v gozdu, vas bosta vsak dan znova nasmejala in zabavala, hkrati pa vas učila o ustvarjalnosti, zvestobi in pravem prijateljstvu.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.