Egmont Knjiga Kravica Liska in strgane hlače - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Egmont Knjiga Kravica Liska in strgane hlače
3,99 €
REDNA CENA
3,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 1046455

  • Kravica Liska in strgane hlače,
  • slikanica,
  • trda vezava.
Liska je krava. Krava pismonoša, če smo natančni. Je pa tudi krava, ki se odpravi na lov za zakladom, se igra skrivalnice, skoči iz skrivališča in na smrt prestraši nič hudega slutečega poštarja – na kratko, Liska je krava, kakršne ni.

Predvsem pa Liska ni ''neumna'' krava, čeprav gre včasih okoli riti v žep, ko se česa na novo loti. Je pa Liska izjemno nerodna. Seveda! Krava brez rok s samo štirimi kopiti, ki pleza po drevesih, skače na trampolinu… le kako si lahko mislite, da bi šlo lahko vse gladko skozi? K temu dodajmo še njeno otroško naivnost. Čeprav veliko razmišlja – ja, razmišlja (o tem bomo kaj rekli kdaj drugič) -, nikoli ne pomisli na vse možne posledice njenih dejanj. Takoj, ko si zamisli kaj novega, se veselo poda novim dogodivščinam naproti in ne razmišlja o možnih tveganjih, zaradi česar se pogosto znajde v težavah. A na koncu dve je Liska nerodna, zabavna in dobrosrčna krava, ki komaj čaka na nove prigode.

V drugi knjižici Liska po nesreči poštarju s svojim rogom strga hlače. In to ravno na zadnji plati! Kaj naj stori? Hitro knjižico v roke!

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.