Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Dr. Gorkič DR. GORKIČ Physio fiziološka raztopina v ampulah

  • 12 kosov po 5 ml,
  • za izpiranje in vlaženje nosne sluznice,
  • za lajšanje težav pri zamašenem nosu ob prehladu ali nahodu,
  • za izpiranje ran (tudi oskrbo popka pri novorojenčku),
  • za čiščenje vlaženje in izpiranje oči.
0,9% raztopina natrijevega klorida je izdelana brez konzervansov in je namenjena dojenčkom, otrokom in odraslim za izpiranje in vlaženje nosne sluznice ter za lajšanje težav pri zamašenem nosu ob prehladu ali nahodu, za čiščenje, vlaženje in izpiranje oči, za izpiranje ran (tudi oskrbo popka pri novorojenčku) ali kot topilo za inhalacije.

Sestavine: 0,9% raztopina natrijevega klorida

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.