Dormeo Družinska mini Hoo-Hoo čustvena sovica - dedek - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Dormeo Družinska mini Hoo-Hoo čustvena sovica - dedek
9,99 €
REDNA CENA
9,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 1074846

  • Dormeo družinska mini Hoo-Hoo čustvena sovica,
  • odlično darilo za vse starejše in mlajše,
  • številne koristi čustvenega zdravja,
  • primerno od rojstva dalje.
Dormeo Hoo-hoo mini čustvene sovice so odlično darilo za vse starejše in mlajše, ki se ne bojijo izraziti svojih čustev in jih deliti z drugimi, ne glede na starost. Sovice predstavljajo 4 različna čustva, ki bodo otrokom pomagala, da se spoprimejo s svojimi občutki in jih izrazijo skozi igro. Sovice so velikosti 16 cm in so pralne. Hoo-Hoo sovica za vsako razpoloženje

Pametna sovica ve, da je razumevanje lastnih čustev in čustev drugih pomembno za zdrave odnose in srečno ter uspešno življenje. Zdaj se lahko vi ali vaši bližnji predate svojim čustvom z Dormeo mini sovico Hoo-Hoo – mehko, ljubečo in dovolj majhno, da bo z vami delila objeme vedno in povsod.

Številne koristi čustvenega zdravja
Raziskave so pokazale, da čustveno zdravje prispeva k sreči in izpopolnjenosti. Ljudje, ki znajo obvladovati svoja čustva in čustva drugih ljudi:
  • imajo srečnejše in stabilnejše zveze;
  • bolj zaupajo vase in gojijo bolj pozitivna čustva o sebi in svetu;
  • so uspešnejši v šoli in pri delu;
  • imajo manj vedenjskih težav;
  • se bolj pozorni in osredotočeni.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.