Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Dooky Senčnik za voziček - Universal - Crowns

Redna cena
22,99
Vrednost s popustom
19,54
Velja 18.10.2019 - 19.10.2019
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Senčnik za voziček,
  • univerzalna velikost pribl. 50 x 50 cm,
  • ima odličen UV-zaščitni faktor UPF40 +,
  • ščiti pred soncem, vetrom, svetlobo, mrazom, hrupom ali rahlim dežjem,
  • v nekaj sekundah se zlahka prilagodi vsakemu sedežu skupine 0+ ali vozičku,
  • iz 100% bombaža.
Z Dooky pokrivalom lahko za svojega otroka enostavno ustvarite mirno okolje, ne da bi ga motili svetloba, veter, sonce, hrup, rahel dež in okolica. Dooky pokrivalo je univerzalno in se v nekaj sekundah prilega vsakemu avtosedežu za dojenčke ali vozičku.

Zaradi svoje edinstvene in patentirane oblike je Dooky enostavno nastavljiv po višini. Prekrivalo se s pomočjo trakov preprosto potegne navzgor in navzdol, tako da otroku nudi zaščito pred sončno svetlobo. Ko otrok spi, se prekrivalo spusti do konca in tako ustvari temno in tiho okolje. Z dodatnimi trakovi na dnu se Dooky pritrdi ob voziček ali sedež, kar zagotavlja, da nanj ne vpliva veter.
  • Univerzalen dizajn: v nekaj sekundah se zlahka prilagodi vsakemu sedežu skupine 0+ ali vozičku,
  • enostavno nastavljiv po višini, preprosto zavijete navzgor in navzdol,
  • ščiti vašega otroka pred soncem, vetrom, svetlobo, mrazom, hrupom ali rahlim dežjem,
Dooky pokrivalo je pralno in ima odličen UV-zaščitni faktor UPF40 +, ki bo blokiral več kot 95% škodljivih UVA in UVB žarkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.