Cybex voziček marela Eezy S+ 2 deep black - black 520001717 - Baby Center spletna trgovina
0
Cybex voziček marela Eezy S+ 2 deep black - black 520001717
379,99 €
REDNA CENA
379,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 956494

Barve

Cybex voziček marela Eezy S+ 2 magnolia pink purple - black ogrodje 520001713Cybex voziček marela Eezy S+ 2 deep black - black 520001717

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Primeren je od rojstva do 22kg,
  • en okvir, štiri možnosti potovanja - združljiv z avtosedežem, košaro S in Cocoonom S,
  • XXL sončna strehica,
  • vgrajeni naslon za noge podpira udobno in ergonomsko sedenje,
  • z eno roko enostavno zložite v samostoječi paket (61 x 48 x 37 cm),
  • za namestitev avtosedeža potrebujete adapterje,
  • teža - 7,6 kg,
  • tkanina pralna na 30°,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Eezy S+ 2 je predstavnik nove generacije že obstoječega modela Eezy S+. Novi Eezy S+ se popolnoma razlikuje od prejšnjega modela saj ima voziček marela varnostni obroč, ki nudi otroku dodatno oporo med sprehodom. Novost je tudi v oblazinjenosti, ki se od prejšnjega modela razlikuje po strukturi. Tako je Eezy S + 2 je odlična rešitev za starše, ki se večinoma gibljejo po mestnih oz. nezahtevnih terenih. Voziček marela pa se odlično odnese tudi na potovanjih saj se zloži v čisto majhen komplet.

XXL zaščitna strehica

XXL sončna strehica je precej velika, kar bo zagotovilo ustrezno zaščito pred soncem in drugimi vremenskimi razmerami.

Naslonjalo

Mehanizem, nameščen na naslonjalu, omogoča njegovo prilagajanje tudi v ležeč položaj, kar otroku zagotavlja zaslužen počitek v udobju vozička. Vsak starš bo cenil, kako hitro in enostavno lahko spremenimo položaj naslonjala!

Varnostni obroč in opora za noge

Snemljiv varnostni obroč otroka ščiti pred zdrsom iz vozička. Opora za noge je nastavljiva na dva položaja, zahvaljujoč temu ima otrok fiksno oporno točko za noge. Z izbiro vozička Cybex Eezy S + 2 ste lahko prepričani, da je bil vsak element ustvarjen natančno in z določenim namenom ... In cilj je vašemu malčku zagotoviti maksimalno udobje.

Kolesa

vsa kolesa so oblazinjena, zato nudijo udobno vožnjo po različnih podlagah.

Zlaganje vozička

Zlaganje vozička je zelo intuitivno, kar pomeni, da se bo s to dejavnostjo lahko spopadel tudi največji laik. Po zloženju je voziček izjemno kompakten in če dodamo še majhno težo, smo lahko prepričani, da bo odličen spremljevalec na mnogih potovanjih.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
Velikost koles Mala
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.