Cybex voziček 2v1 ePriam nautical blue - alu ogrodje - brown ročaj - Baby Center spletna trgovina
0
Cybex voziček 2v1 ePriam nautical blue - alu ogrodje - brown ročaj
1.520,97 € 1.689,97 €
Redna cena 1.689,97 €
-10%

VREDNOST S KLUB POPUSTOM

1.520,97 €

Velja do odprodaje zalog

Zaloga: Na zalogi

Dostava do 60 delovnih dni

Šifra (SKU): 935614

Barve

Cybex voziček 2v1 ePriam nautical blue - alu ogrodje - brown ročajCybex voziček 2v1 ePriam autumn gold burnt red - alu ogrodje - brown ročajCybex voziček 2v1 ePriam khaki green brown - brown ročajCybex voziček 2v1 ePriam mustard yellow brown ročajCybex voziček 2v1 ePriam soho grey - alu ogrodje - brown ročajCybex voziček 2v1 ePriam mountain blue turquoise - alu ogrodje - brown ročajCybex voziček 2v1 ePriam deep black - alu ogrodje - brown ročaj

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

 • ePriam 2v1,
 • elektronske funkcije bodo pomagale do 6 km,
 • primerno od rojstva do 22 kg,
 • XXL sončna strehica,
 • izjemno prostorna in zračna košara,
 • sedeža obrnjen v smeri vožnje ali obratno
 • višina sedeža je prilagodljiva višini mize,
 • vrtljiva sprednja kolesa,
 • enostavno zlaganje vozička z eno roko,
 • velika, lahko dostopna nakupovalna košarica,
 • teleskopsko nastavljiv ročaj,
 • dvokolesni način za vožnjo po grobem terenu,
 • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
PRVI E-Voziček blagovne znamke CYBEX

Revolucionarna pametna tehnologija ustreza luksuznemu dizajnu e-PRIAM - prvi e-vozičku znamke CYBEX. Inteligentni, intuitivni in izjemno inovativni e-PRIAM vam omogoča, da z lahkoto hodite po hribih navzgor in navzdol in se pametno prilagaja po neravnih terenih, kot so pesek, prod, kamnita tla. Doživite čarobni občutek težkega bremena, ki je postal lažji; skalnata pot, gladka; nemogočega vzpona, ki je bil nenadoma dosegljiv.

Pomoč v hrib

Naj bodo naporna pobočja preteklost - e-PRIAM vam pomaga, ko ga najbolj potrebujete. Ko je aktivirana, podpora za v klanec, e-Priam spremlja potisne napore in ko začuti, da potrebujete pomoč začne pomagati, zaradi česar se po strmem vzponu počutite kot po sprehodu po ravnem pločniku.

Pomoč pri zaviranju

Udobno in graciozno potujte po pobočju z e-PRIAM zavorno podporo - zaznajte pritisk na krmilu in ustrezno upočasnite spust. Brez truda se premikajte navzdol, ne glede na to, ali potujete z majhnim novorojenčkom ali malčkom.

Voziček za vse terene

Ne razmišljajte dvakrat o tem, da bi šli na terensko pot: e-PRIAM vam omogoča, da se podate po grobih terenih, kot so peščene plaže, podeželske poti in zasnežene zimske ulice. Večja enostavnost potovanja za vas, večje udobje potovanja za vašega otroka.

Cybex Priam 2.0 je nova serija otroških vozičkov polnih razkošja, ustvarjenih do najmanjše podrobnosti. Cybex Priam 2.0 je zasnovan na podlagi briljantne preprostosti, funkcionalnosti in lepote. Tako se z novo generacijo Priam prilagaja današnjim izzivom.

PRIAM-ov novi potovalni sistem 1 v 1 je prilagodljiv in udoben sopotnik. Prilagodljiv okvir omogoča uporabo različnih dodatkov, ki zagotavljajo pravo rešitev za vse izzive mobilnega življenja. Poleg nove prenosne košare LUX (naprodaj ločeno) in košare LITE (naprodaj ločeno), vključuje tudi nagrajene otroške avto sedeže CYBEX (naprodaj ločeno). Za starejše malčke se PRIAM lahko uporablja kot prefinjen športni voziček s sedežno enoto, ki se lahko uporablja tako, da je obrnjena naprej ali nazaj.

Priam sedež vam omogoča, da svoj Priam voziček prilagodite po svojem okusu. V sedež je vključena velika zaščitna strehica z zaščito pred sončnimi žarki UPF50+, in mrežnim vložkom ki pomaga pri kroženju zraka. Sedež je mogoče nastaviti na štiri različne položaje, vključno z popolnoma ravnim položajem. Sedež je nameščen v višini klasične jedilne mize, zato, da lahko voziček enostavno pripeljete do nje. Sedež je mogoče namestiti tako, da je otrok obrnjen v smeri vožnje ali obratno. Udoben sedežni vložek zagotavlja podporo in udobje, medtem ko je naslon za noge nastavljiv na tri položaje.

Globoka Košara - Cybex LUX

Priam Lux globoka košara se enostavno namesti na okvir Priam. Lahka globoka košara je primeren od rojstva do 9 kg, približno 6 mesecev. Ležišče iz mehke pene zagotavlja maksimalno udobje in zdravo okolje za vašega otroka.

Globoka košara je zelo prostorna, notranjost je izdelana iz 100% bombaža in vključuje zračno ležišče za maksimalno zdravje in udobje. Zaščitna strehica ima vgrajeno nosilno ročico za uravnotežen prenos globoke košare.Strehica je raztegljiva kar omogoča boljšo zaščito za otroka.

Pogled v nebo in pogled panorama

Košara ima možnost odprtja dve neodvisno prezračevalni odprtini:
 • dno v globoki košari zagotavlja popoln pogled naprej ter veliko izmenjavo zraka,
 • odprtina v strehici razširja vidnost in možnost opazovanja okolice in izboljša prezračevanje,
Lastnosti:
 • Od rojstva do 9 kg (približno 6 mesecev),
 • dve odprtini za boljše kroženje zraka in otrokov pogled v svet,
 • zračno ležišče,
 • zaščitna strehica z zaščito pred soncem UPF50+,
 • Vgrajen ročaj za prenos globoke košare,
 • raztegljiva strehica,
 • izjemno prostorna notranjost,
 • 100% bombaž,
 • dimenzije v mm: D 860 / Š 460 / V 620 (vključno z zaščitno strehico),
 • teža: 4,9 kg.
LASTNOSTI:

Enoročno zlaganje

PRIAM z lahkoto zložite le z eno roko. Sedežna enota se z okvirjem zloži v kompakten, raven paket. Tudi kot prosto stoječo enoto lahko novi PRIAM diskretno shranite – v restavraciji, na javnih prevoznih sredstvih in doma.

Enoročni nagib

Zahvaljujoč enostavnemu upravljanju, lahko sedež PRIAM LUX prilagodite v udoben ležeč položaj le z eno roko – in voziček spremenite v prijetno, udobno posteljico, ko ste na poti.

Obrnljiva sedežna enota

Sedež PRIAM LUX, obrnjen naprej ali proti staršem, lahko le v nekaj preprostih korakih brez težav prilagodite v želen položaj.

XXL Sončna strehica

Raztegljiva XXL strehica vozička PRIAM zagotavlja UPF50+ zaščito pred soncem in učinkovito ščiti tudi pred vetrom in vremenskimi nevšečnostmi.

Vzmetenje na vseh kolesih

Novo vzmetenje na vseh kolesih pri vozičku PRIAM zagotavlja mehko, tiho in udobno vožnjo za starše in otroka.

Dvokolesnik

Dvokolesnik PRIAM zagotavlja gladko in varno vožnjo po neravnih, kotanjastih površinah, kot so peščene plaže ali stopnice.

Izjemno velika nakupovalna košara

CYBEX PRIAM se ponaša s prostorno in lahko dostopno nakupovalno košaro, ki jo lahko po potrebi raztegnete.

Sedež v višini mize

Višina sedeža PRIAM se odlično uravna z višino povprečne mize (80 cm), tako da ga na poti lahko uporabite kot mobilni otroški sedež v restavracijah ali kavarnah.

POGOSTA VPRAŠANJA:

Je e-PRIAM težji od običajnega PRIAM?
Da, e-PRIAM je 2,4 kg težji od običajnega PRIAM-a

Ali lahko uporabljam tudi e-PRIAM brez pomoči elektronskih funkcij?
Da, če ne vklopite gumba za vklop, e-PRIAM deluje kot običajni PRIAM.

Ali lahko nadgradim / dopolnim svoj PRIAM na e-PRIAM?
Ne, saj je inteligentna tehnologija brezhibno integrirana v okvir e-PRIAM in posebej certificiran.

Kako pogosto moram napolniti baterijo?
Čas delovanja baterije je odvisen od zunanjih pogojev (npr. Površinske značilnosti, temperatura, naklon) in obremenitve (npr. Teža otroka, obremenitev košare). V poštenih razmerah (raven teren s kratkimi griči in nekaj neravnimi površinami, zunanja temperatura približno 20 ° C, obremenitev 9–10 kg) bo baterija zdržala približno 45 km. V težkih razmerah (zunanji teren s kratkimi griči in številnimi neravnimi površinami, zunanja temperatura približno 10–20 ° C, obremenitev 15 kg) bo akumulator zdržal približno 20 km. V ekstremnih razmerah (razgiban teren z zelo dolgimi in strmimi griči ter večinoma neravnimi površinami, zunanja temperatura pod 10 ° C, obremenitev 25 kg) bo baterija zdržala približno 8 km. Zgoraj omenjene vrednosti so ocene. Prave vrednosti se lahko razlikujejo ali razlikujejo glede na uporabo, zunanje vplive in stanje baterije. Poleg tega se zmogljivost litij-ionske baterije e-PRIAM zmanjšuje s starostjo in uporabo. To lahko vpliva na čas delovanja akumulatorja. Navedene vrednosti ne prevzemajo nobene odgovornosti.

Kako lahko napolnim baterijo?
Izbirate lahko med neposrednim priklopom vozička na vtičnico s priloženim kablom ali odstranjevanjem baterije z zadnje osi za polnjenje. Med polnjenjem baterije nikoli ne puščajte e-PRIAM brez nadzora.

Kako dolgo traja polnjenje baterije?
Čas polnjenja je približno 3,5 ure.

Kolikšna je uporaba pomoči, kakšen je največji km / h, na katerem lahko prevozi e-PRIAM?
Elektronske funkcije bodo pomagale do 6 km / h. Če potujete hitreje, se bo pomoč ustavila. To je iz varnostnih in regulativnih razlogov.

Ali je treba baterijo polniti, preden prvič uporabim e-PRIAM?
Da. Baterijo je treba popolnoma napolniti, dokler se ne prikaže zelena lučka na polnilniku. To lahko traja do 6 ur, odvisno od stanja polnjenja, ko izdelek odpakirate.

Ali lahko vzamem e-PRIAM na letalo?
Moral bi biti mogoč prevoz e-PRIAM z večino letalskih prevoznikov, saj je bila baterija posebej zasnovana tako, da je skladna s pravili IATA za prevoz in odjavljeno prtljago. Kljub temu imajo letalske družbe lahko omejitve, ki veljajo za baterijo e-PRIAM, kot velja za baterije osebnih elektronskih naprav, kot so prenosni računalniki. Dovoljeno zmogljivost baterije je treba posebej preveriti, saj se ta razlikuje od letalske do letalske družbe. Pred potovanjem z letalom se vedno pozanimajte pri svoji letalski družbi glede najnovejših potovalnih smernic za prevoz in prijavo prtljage.

Ali lahko med vožnjo navkreber omejite stopnjo naklona, s katero vam lahko pomaga e-PRIAM?
Elektronske funkcije lahko pomagajo pri vzpenjanju po pobočju do približno 25% (ali približno 14 °).

mast


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
Število koles Štiri
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015