Cybex Torba Za Pripomočke Priam - Mountain Blue Turquoise - Baby Center spletna trgovina
0
Cybex Torba Za Pripomočke Priam - Mountain Blue Turquoise
159,99 €
REDNA CENA
159,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava do 60 delovnih dni

Šifra (SKU): 935114

Barve

Cybex Torba Za Pripomočke Priam - Nautical Blue Navy BlueCybex Torba Za Pripomočke Priam - Autumn Gold Burnt RedCybex Torba Za Pripomočke Priam - Khaki Green BrownCybex Torba Za Pripomočke Priam - Mustard YellowCybex Torba Za Pripomočke Priam - Soho GreyCybex Torba Za Pripomočke Priam - Mountain Blue TurquoiseCybex Torba Za Pripomočke - Deep BlackCybex Torba Za Pripomočke Priam - Ferrari - Victory Black

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • 1 odstranljivo držalo termo steklenice,
  • 1 previjalna podloga.
Čudovite previjalna torba PLATINUM ima veliko prostora za shranjevanje vseh potrebščin, ki jih želite imeti vedno s seboj.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015