Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Cybex Ogrodje Vozička Mios z Okvirjem Seat Hardpar - RBA Chrome Black Chrome

Redna cena
479,99
Dostava: do 60 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
  • Potovalni sistem 4-v-1 (sedežne enote se kupijo posebej)
  • lahek, mobilni mestni voziček,
  • upravljanje z eno roko,
  • vzmetenje na vseh kolesih,
  • nakupovalna košarica,
  • dimenzije: 75 x 50 x 33 cm,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
  • Ob hkratnem nakupu kompleta 2v1 (voziček s sedežno enoto + košara za voziček) ali 3v1 (ogrodje vozička + sedežna enota + košara za voziček) prejmete 10% klub popust.
MIOS okvir se odlično prilagaja izzivom aktivnega, sodobnega življenja in nudi širok izbor individualnih možnosti. Njegov novi potovalni sistem 4 v 1 lahko individualno prilagajate z dodajanjem različnih dodatkov na okvir Mios. Mios lahko uporabljate z novo prenosno košaro Lux ali košaro Lite, z njuno vzmetnico z izjemno mehko spominsko peno. Lahek in kompakten voziček, njegov zračni sedež je lahko klasično obrnjen naprej ali proti staršem. MIOS lahko uporabljate tudi kot praktičen potovalni sistem v kombinaciji s sedežem Cloud Z ali enim od nagrajenih otroških avto sedežev Cybex.

Okvir Cybex Mios, vključno s sedežem Hardpart, je lahek model z integriranim okvirjem sedeža. Tehta le 9 kg. Prilagodite svoj voziček z eno od neverjetnih sedežnih paketov (ki niso vključeni). Okvir Cybex Mios zložite v kompaktni paket za preprosto shranjevanje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.