Cybex Košara za voziček S - Passion Pink/Purple - Baby Center spletna trgovina
0
Cybex Košara za voziček S - Passion Pink/Purple
64,99 € 129,99 €
* NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH 129,99 €

TRENUTNA CENA

64,99 €

Velja do odprodaje zalog

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 772009

Barve

Cybex Košara Za Voziček Cot S - Navy BlueCybex Košara za voziček S - Passion Pink/PurpleCybex Košara Za Voziček Cot S - Magnolia Pink PurpleCybex Košara Za Voziček Cot S Soho Grey

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Košara za voziček S,
  • zelo udobna,
  • vzmetnico s spominsko peno,
  • izjemno prostorna,
  • od rojstva do približno 6 mesecev,
  • primerna za voziček Cybex Balios s,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Košara za voziček Balios S - popolna posteljica na poti
V prvih mesecih življenja vašega dojenčka (od rojstva do približno 6 mesecev), predstavlja voziček odlično posteljico na poti. Strehica z dodatnim ščitnikom, z zaščitnim faktorjem UPF50+, nudi vašemu dojenčku zaščito pred soncem in vetrom. Prenosni ročaj košare Cot S je nameščen vzdolž strehice in omogoča enostavno prenašanje in pritrditev na voziček. Naša največja prenosna košara CYBEX, opremljena z vzmetnico s spominsko peno, ki podpira pravilen ležeč položaj, ni samo izjemno prostorna, ampak nudi vašemu dojenčku tudi udoben, zaščiten prostor.
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.