Cybex Košara Za Voziček Cot S - River Blue Turquoise - Baby Center spletna trgovina
0
Cybex Košara Za Voziček Cot S - River Blue Turquoise
REDNA CENA
209,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 932836

Barve

Cybex Košara Za Voziček Cot S - Navy BlueCybex Košara za voziček S - Passion Pink/PurpleCybex Košara Za Voziček Cot S - Magnolia Pink PurpleCybex Košara Za Voziček Cot S Soho Grey

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • CYBEX košara - Cot S,
  • od rojstva do 9 kg (približno 6 mesecev),
  • ročaj in gumbi za pomnilnik,
  • XXL sončna streha z mrežnim oknom,
  • prostorna notranjost z blazinico iz mehke pene,
  • mere zložene: 820 x 395 x 155 mm, notranje mere: 770 x 320 x 600 mm, zunanje mere: 880 x 410 x 1085 mm,
  • teža: 4,4 kg,
  • tkanine pokrivajo v pralnem stroju pri 30 °.
Otroška košara je v prvih mesecih otroka popolna na poti. Cot S je opremljena z mehko in prijetno vzmetnico iz pene, ki podpira pravilno ležečo lego vašega malčka, nadstrešek z vstavljenim mrežnim oknom pa nudi zavetje in zaščito UPF50+ pred sončnimi žarki. Ročaj za nošenje Cot S je nameščen vzdolž sončne strehe za lažje nošenje in pritrditev na okvir vozička. Z notranjo tkanino za podlogo, ki je topla in udobna kot bombaž, največja otroška košara CYBEX Gold ni le super prostorna ponuja tudi udobno zaščiteno za vašega dojenčka.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.