Cybex kenguru Yema Tie autumn gold burnt red 520003009 - Baby Center spletna trgovina
0
Cybex kenguru Yema Tie autumn gold burnt red 520003009
189,99 €
REDNA CENA
189,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava do 60 delovnih dni

Šifra (SKU): 962647

Barve

Cybex kenguru Yema Tie nautical navy blue 520003005Cybex kenguru Yema Tie autumn gold burnt red 520003009Cybex kenguru Yema Tie soho grey 520003011Cybex Kenguru Yema Tie - Rebelious - MulticolourCybex kenguru Yema Tie deep black 520003013Cybex Kenguru Yema Tie - Karolina Kurkova - Multicolour

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Kenguru Yema - Tie,
  • od rojstva – približno 2 let (od približno 3,5 – 15 kg),
  • ergonomsko sedenje,
  • možno prenašanje spredaj, na boku in na hrbtu,
  • udobne in podložene naramnice,
  • po širini prilagodljiva sedežna površina,
  • prilagodljiva opora za vrat in glavo,
  • notranji del tkanine iz 100% bombaža.
Navdahnjen z umetniškimi draperijami mednarodnih modnih oblikovalcev, kengurujček YEMA ne postavlja le novih standardov funkcionalnosti, ampak ta kolekcija resnično privlači poglede, medtem ko skrite funkcije preusmerjajo pozornost k oblikovanju. V prvih mesecih življenja je pomembno, da imajo dojenčki čim več fizičnega stika. Kengurujčki ustvarjajo popolno povezanost med mamico in malčkom – spodbujajo tesno vez in globok občutek varnosti. Medtem ko leži na maminih prsih, lahko dojenček prisluhne maminemu srčnemu utripu, ki mu je bil tako poznan že v maternici. Stik s kožo, toplina in vonj dajejo dojenčkom občutek zaščite in varnosti. YEMA: Izdelek, ki ne le spodbuja zdrav razvoj, ampak poskrbi tudi za drzen oblikovalski slog.

ERGONOMSKO NOŠENJE

Zahvaljujoč prilagodljivi sedežni površini in prilagodljivi opori za glavico, kengurujček raste z vašim malčkom. Primeren je od rojstva do dveh let (od približno 3,5 kg – 15 kg) in ponuja tri položaje za nošenje: spredaj, na boku in na hrbtu.

NESI ME!

Znan glas, prijetna toplina in ta edinstven vonj – kengurujček krepi to pomembno vez med starši in otrokom vse od rojstva. "Nošenje otroka" goji globok občutek zaupanja med staršem in dojenčkom, hkrati pa spodbuja otrokov kognitivni razvoj. Pravilen način nošenja poskrbi za namestitev malčka v zdrav razširjen-čepeč položaj, hkrati pa razbremeni boke in pomaga pri razvoju sklepov. Kengurujček vam omogoča skoraj neomejeno mobilnost: medtem ko je vaš dojenček v udobnem in varnem zavetju, so vaše roke proste za spopadanje z izzivi hitrega, urbanega življenja.

Kengurujček Yema omogoča tri načine nošenja, za kar največ udobja in prilagajanja različnim starostim otroka ter različnim situacijam v katerih se znajdejo starši.

Prenašanje spredaj

Dojenčke lahko od rojstva prenašate tako, da so obrnjeni proti vašim prsim. Kengurujček spodbuja dojenčka v razširjenem čepečem položaju k pravilni drži telesa, kar pomaga pri pravilnem razvoju kolčnih sklepov.

Prenašanje na boku

Dojenčke, ki že lahko držijo glavico pokonci (od približno 3 – 4 mesecev dalje), lahko prenašate tudi na boku. To jim omogoča, da počivajo na maminem ramenu, medtem ko opazujejo okolico.

Prenašanje na hrbtu

Dojenčke, ki že dobro nadzorujejo svojo glavico in spodnji del telesa (od približno 6 mesecev dalje), lahko v kengurujčku YEMA prenašate na hrbtu, kar je enostavneje za starše, saj tako porazdelijo malčkovo težo.Katere vrste preverjanja in certificiranja s strani tretjih oseb ima kengurujček YEMA?

Da bi zagotovil optimalno obliko kengurujčka za zdravje malčka, se je CYBEX med razvojnim procesom kengurujčka Yeme posvetoval s številnimi strokovnjaki. Sodelovali smo s potrjenimi uporabniki kengurujčkov, prototip smo testirali z več prostovoljci in pripravniki. Poleg tega je o Yemi neodvisno poročal tudi fizioterapevt v Bayreuthu v Nemčiji. Za pridobitev certifikata trenutno sodelujemo z Mednarodnim institutom za displazijo kolkov.

Kako široka mora biti sedežna plošča?

Ko je dojenček v pravilnem razširjenem-čepečem položaju, mora sedežna plošča segati od zadnjega dela enega kolena do zadnjega dela drugega kolena. Dojenčki se k temu položaju nagibajo samodejno, ko ležijo na hrbtu, zato lahko takrat izmerite razdaljo in nato prilagodite sedežno ploščo. Na splošno velja pravilo, da naj bi širina sedežno plošče predstavljala približno polovico višine vašega dojenčka.

Kje je opora za glavico?

Opora za glavico je shranjena med plastjo bombažnega vložka in zunanjo plastjo jersey tkanine. Z lahkoto jo izvlečete iz zgornjega dela.

Za katere starosti je primeren kengurujček?

Izdelek lahko nosite spredaj že od rojstva dojenčka (3,5 kg). Na boku ga lahko nosite, ko vaš dojenček že lahko drži sam glavico pokonci (pri približno 3 mesecih starosti). Na hrbtu lahko nosite dojenčke, ki že dobro kontrolirajo držo glavice in spodnjega dela telesa (od približno 6 mesecev dalje). Upoštevajte, da je kengurujček v vseh treh položajih oblikovan tako, da ga lahko nosite le obrnjenega navznoter, proti mamici, ne pa navzven. Za to obstajata dva razloga: s tem zagotovite, da lahko oseba, ki nosi kengurujčka, enostavno uporabi funkcionalnost kengurujska, položaj nošenja pa je najbolj zdrav za ergonomski razvoj otroka.

Od katere starosti naprej lahko malčka nosim spredaj?

Dojenčka lahko nosite spredaj vse od rojstva (3,5 kg). Kengurujček je zasnovan tako, da ga lahko nosite le obrnjenega proti sebi in to iz dveh razlogov: to je najbolj ergonomsko zdravo za dojenčka in najlažji način za uporabnika, da lahko izkoristi napredno funkcionalnost kengurujčka.

Od katere starosti naprej lahko dojenčka nosim na boku?

Dojenčka lahko nosite na boku, ko že lahko sam drži glavico pokonci (od približno 3 mesecev dalje). Kengurujček je zasnovan tako, da ga lahko nosite le obrnjenega proti sebi in to iz dveh razlogov: to je najbolj ergonomsko zdravo za dojenčka in najlažji način za uporabnika, da lahko izkoristi napredno funkcionalnost kengurujčka.

Lahko nosim mojega otroka tako, da je obrnjen navzven?

Kengurujček ni bil zasnovan tako, da bi ga nosili obrnjenega navzven, saj ta položaj ni tako ergonomsko zdrav kot bolj naraven položaj obrnjen proti mamici.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015