Cybex Baza za avtosedež Aton Base 2-Fix - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Cybex Baza za avtosedež Aton Base 2-Fix
129,99 €
REDNA CENA
129,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 110678

  • Podstavek za Aton avtosedež,
  • Isofix pritrditev baze v vozilo,
  • Avtosedež se preprosto vstavi v bazo,
  • po višini nastavljiva oporna noga,
  • indikator za pravilno montažo,
  • avtosedež ni vključen v ceno.
Varna in enostavna montaža za izjemno udobje. Prenosna košara se pripne neposredno na podstavek, tako da je postopek pripenjanja prenosne košare le nadloga iz preteklosti.

Aton Base je fiksiran v vozilo s pomočjo naprave za hitro zategovanje pasu. Po višini nastavljiva oporna noga zagotavlja dodatno stabilnost. Aton Base-fix je zavarovan v vozilu z ISOFIX pritrditvenimi točkami in oporno nogo, kar zagotavlja izjemno varnost in stabilnost. Alternativno lahko podstavek pripnete tudi na avtomobilski sedež, če ga uporabljate v vozilih, ki niso opremljena z iSOFIX pritrditvenimi točkami. Oba podstavka sta opremljena z indikatorjem, ki potrdi pravilno montažo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.