Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Cybex Avtosedež Solution Z-Fix - Manhattan Grey

Redna cena
259,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Postojna
Ljubljana BTC
 • Avtosedež Solution Z-fix,
 • skupina 2/3,
 • od 3. leta do 12. leta,
 • od 15 do 36 kg,
 • raste skupaj z vašim otrokom,
 • ima patentiran in nastavljiv naslon za glavo – hkratna nastavitev višine in širine,
 • izboljšan linearni sistem zaščite pred udarci,
 • dodatno varnostno zaščito,
 • montažo ISOFIX,
 • sedež omogoča cirkulacijo zraka,
 • nastavljiv naslon,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
Otroški Avtosedež Cybex Solution Z-fix skupine 2/3 je primerna za otroke od 15 do 36 kg in za starost približno od 3 do 12 let.

Avtomobilski sedež, ki raste skupaj z vašim otrokom, ponuja inovativne rešitve. Ima patentiran in nastavljiv naslon za glavo – hkratna nastavitev višine in širine, izboljšan linearni sistem zaščite pred udarci, dodatno varnostno zaščito, montažo ISOFIX, sedež omogoča cirkulacijo zraka, nastavljiv naslon, rešitev Z-fix je idealna za otroke med 3 in 12 let.

Nastavljiv naslon za glavo
Nastavljiv naslon za glavo – rešitev Z-fix preprečuje nagibanje otroške glave med spanjem, kar zagotavlja da otrokova glava ves čas ostane v varnostnem pasu. 3-stopenjska nastavitev – pravilen položaj otroške glave med dremanjem, glava se ne nagne naprej – zaščita v primeru bočnega trčenja, občutljivi deli telesa ostanejo v varnosti sedeža. Udobje – pravi položaj med spanjem zagotavlja, da se bo vaš otrok zbudil spočit.

Avtomatska nastavitev višine in širine
V starosti 3 let večina otrok doseže 55 % svoje višine, 89 % pa pri 12 letih. V letih, ko je treba uporabljati avtomobilski sedež, je to v povprečju kar za 60 cm. Zato je rešitev v Z-fixu, ki ima 12 nastavitvenih položajev, nastavljiv naslon za glavo, ščiti ramena, avtomatska nastavitev višine, ki omogoča prilagoditev sedeža posameznemu otroku. Inovativno, preprosto, enoročno delovanje za starše.

Optimiziran L.S.P. Plus Sistem
Linearni sistem za zaščito pred udarci je bil optimiran v rešitvi Z-fix, ki absorbira udarno energijo v zelo zgodnji fazi bočnega trka. Kombinacija L. S. P. posebej zasnovana za Cybex sedež zmanjša stransko energijo za cca. 25 %.

Sodobni ventilacijski sitem
Rešitev za prezračevanje je prav v tem sedežu, ki regulira primerno temperaturo tudi v vročih dneh. Mreža prezračevalnih kanalov v naslonjalu in sedežu izmenjujeta kroženje zraka z dodatnimi luknjami v naslonjalu sedeža.

Varnost in stabilnost - Isofix sistem
Z-fix rešitev je najprej varnostno opremljena s sistemom ISOFIX, ki omogoča enostavno namestitev in dodatno varnost. S priključki ISOFIX lahko enostavno namestimo avtosedež brez montiranja drugih pritrdilnih elementov. Brez ISOFIXA se avtosedež pritrdi s pomočjo varnostnih pasov.

Dodatna varnost
Edinstveni varnostni varovali, ki so opremljeni z naslonom za glavo, so namenjeni usmerjanju otroške glave stran od nevarnosti med bočnim trkom.

Naslonjalo
Optimalna prilagoditev vsakemu avtomobilu – stabilnost, montaža, varnost na najvišji ravni.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.