Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Cybex Avtosedež Solution X-Fix - Cobblestone

Redna cena
179,99
Vrednost s popustom
143,99
Velja 13.12.2018 - 17.12.2018
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo voljo v nobeni izmed poslovalnic
Spletna akcija
 • Skupina 2/3,
 • 15-36 kg,
 • od 3 do 12 let,
 • isofix,
 • premična in po višini nastavljiva opora za glavo,
 • nastavljiv nagib opore za hrbet,
 • snemljiva in pralna prevleka,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.

CYBEX Solution X-fix je bil v skupini 2/3 proglašen za zmagovalca testiranj pri vodilni nemški neodvisni potrošniški organizaciji, Stiftung Warentest (06/2009) in je prejel številne nagrade najbolj znanih evropskih potrošniških institucij.

 • Patentirana nastavljiva opora za glavo
 • Linearna zaščita pri bočnem trku (sistem L.S.P.)
 • Po višini nastavljiva opora za glavo - 11 položajev
 • ISOFIX Connect
 • Zmagovalec testa v skupini 2/3 (06/2009) pri Stiftung Warentest in nagrajen pri reviji Which? kot 'najboljši nakup'

Poleg patentirane opore za glavo, nastavljive v 3 položaje, ki preprečuje, da bi malčkova glavica med spanjem omahnila naprej, linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.) že v zelo zgodnji fazi absorbira udarno energijo, ki nastane pri bočnem trku in zaščiti občutljivo malčkovo glavico in ramena. Sistem ISOFIX Connect še dodatno poveča stabilnost in varnost sedeža. Ta uporabniku prijazen otroški avto sedež je združljiv tudi z avtomobili, ki niso opremljeni z ISOFIX pritrditvenimi točkami.

Nastavljiva opora za glavo, ki se lahko nagne v 3 položaje, domiselno preprečuje, da bi malčkova glavica med spanjem omahnila naprej

CYBEX-ova patentirana opora za glavo, ki se lahko nagne v 3 položaje, zagotavlja optimalno zaščito v primeru bočnega trka. Ta revolucionarna tehnologija varno pomakne težišče malčkove glavice rahlo nazaj in tako prepreči, da bi malčkova glavica med spanjem omahnila naprej. V primeru bočnega trka malčkova občutljiva glavica ostane v varnem območju sedeža in je tako optimalno zaščitena. Poleg tega naša patentirana, v 3 položaje nastavljiva opora za glavo nudi malčku udobnejši položaj in tako omogoča varno in mirno vožnjo.

Linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.) zagotavlja dodatno varnost v primeru bočnega trka.

Sistem linearne zaščite v primeru bočnega trka (L.S.P. sistem) z uporabo zaščit za glavo in ramena sistematično absorbira udarno moč pri bočnem trku v linearnem nizu reakcij. Istočasno se kinetična energija telesa, ki jo povzroči trk, absorbira v zelo zgodnji fazi in malčkova glavica je učinkovito vodena v varen položaj.

Sistem ISOFIX Connect nudi večjo varnost in stabilnost ter enostavno montažo z enim samim klikom.

Zaskočni ročici na otroškem avto sedežu se enostavno zaskočita v ISOFIX pritrditveni točki na avtomobilskem sedežu. Zaskočni ročici lahko enostavno zložite, tako da je otroški avto sedež združljiv tudi z avtomobili, ki niso opremljeni z ISOFIX pritrditvenimi točkami.

Dimenzije in teža:

 • dolžina / širina / višina: 450, 470, 660-820 mm,
 • teža: 7 kg.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.