Cybex Avtosedež Solution M-fix Sl - Pure Black - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Cybex Avtosedež Solution M-fix Sl - Pure Black
161,49 € 189,99 €
Redna cena 189,99 €
-15%

VREDNOST S POPUSTOM

161,49 €

Velja od 17.11.2021 do 07.12.2021

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 732105

Barve

Cybex Solution M-Fix SL - Blue Moon/Navy BlueCybex Solution M-Fix SL - Grey Rabbit/Dark GreyCybex Avtosedež Solution M-fix Sl - Pure Black
 • Skupina 2/3,
 • od 15 do 36 kg,
 • od 3 do 12 let,
 • Isofix,
 • premična in po višini nastavljiva opora za glavo,
 • nastavljiv nagib opore za hrbet,
 • snemljiva in pralna prevleka,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
CYBEX Solution M-fix SL je bil v skupini 2/3 proglašen za zmagovalca testiranj pri vodilni nemški neodvisni potrošniški organizaciji, Stiftung Warentest (06/2009) in je prejel številne nagrade najbolj znanih evropskih potrošniških institucij.
 • Linearna zaščita pri bočnem trku (sistem L.S.P.),
 • po višini nastavljiva opora za glavo - 12 položajev,
 • ISOFIX Connect,
 • zmagovalec testa v skupini 2/3 (06/2009) pri Stiftung Warentest in nagrajen pri reviji Which? kot 'najboljši nakup',
Linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.) že v zelo zgodnji fazi absorbira udarno energijo, ki nastane pri bočnem trku in zaščiti občutljivo malčkovo glavico in ramena. Sistem ISOFIX Connect še dodatno poveča stabilnost in varnost sedeža. Ta uporabniku prijazen otroški avto sedež je združljiv tudi z avtomobili, ki niso opremljeni z ISOFIX pritrditvenimi točkami.

Sistem linearne zaščite v primeru bočnega trka (L.S.P. sistem) z uporabo zaščit za glavo in ramena sistematično absorbira udarno moč pri bočnem trku v linearnem nizu reakcij. Istočasno se kinetična energija telesa, ki jo povzroči trk, absorbira v zelo zgodnji fazi in malčkova glavica je učinkovito vodena v varen položaj.

Sistem ISOFIX Connect nudi večjo varnost in stabilnost ter enostavno montažo z enim samim klikom.

Zaskočni ročici na otroškem avto sedežu se enostavno zaskočita v ISOFIX pritrditveni točki na avtomobilskem sedežu. Zaskočni ročici lahko enostavno zložite, tako da je otroški avto sedež združljiv tudi z avtomobili, ki niso opremljeni z ISOFIX pritrditvenimi točkami.

Dimenzije in teža:

Dimenzije (D x Š x V): 45 x 47 x 66-82 cm
Teža: 7 kg

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.