Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Cybex Avtosedež Solution M-Fix - Pepper Black / Dark Grey

Redna cena
189,99
Vrednost s popustom
151,99
Velja 13.12.2018 - 17.12.2018
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo voljo v nobeni izmed poslovalnic
Spletna akcija
 • Razstavni eksponat,
 • skupina 2/3,
 • od 3. leta do 12. leta,
 • od 15 do 36 kg,
 • sistem proti zdrsu glavice,
 • 12 stopenj višine opore za glavo,
 • optimalna stranska zaščita,
 • absorbcija energije ob trku,
 • sistem cirkulacije zraka,
 • zračna, pralna prevleka,
 • enostavna funkcija nagibanja,
 • pritrditev z integriranimi držali Isofix,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
Kot član uspešne serije Solution, otroški avto sedež Solution M-fix predstavlja patentirano prilagodljivo oporo za glavo, ki preprečuje, da bi otrokova glavica med spanjem nevarno omahnila.

Lastnosti:
 • patentirana prilagodljiva opora za glavo,
 • individualno prilagodljiva linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P. Plus),
 • optimalen sistem zračenja,
 • po višini prilagodljiva opora za glavo, nastavljiva v 12 položajev,
 • ISOFIX Connect za več varnosti in stabilnosti,
 • že usklajen z novim standardom ECE R-44/04, dopolnilo 7.
Najpomembnejši element v konceptu varnosti pri seriji Solution je patentirana prilagodljiva opora za glavo. Ta spretno preprečuje, da bi otrokova glavica med spanjem omahnila naprej. Individualno prilagodljiva linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P. Plus) zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti in udobja. Sistem ISOFIX Connect še dodatno izboljšuje stabilnost in varnost sedeža. Združljiv tudi z avtomobili, ki niso opremljeni z ISOFIX-om.

Prilagodljiva opora za glavo, nastavljiva v 3 položaje

Prilagodljiva opora za glavo, nastavljiva v 3 položaje, spretno preprečuje, da bi otrokova glavica med spanjem omahnila naprej.

Patentirana prilagodljiva opora za glavo zagotavlja optimalno zaščito v primeru bočnega trka. Ta revolucionarna tehnologija varno pomakne težišče otrokove glavice rahlo nazaj in tako prepreči, da bi otrokova glavica med spanjem omahnila naprej. V primeru bočnega trka otrokova občutljiva glavica ostane v varnem območju sedeža in je tako optimalno zaščitena. Prav tako naša patentirana prilagodljiva opora za glavo, nastavljiva v 3 položaje, nudi otroku udobnejši položaj in tako omogoča varno in mirno vožnjo.

Individualno prilagodljiva linerna zaščita v primeru bočnega trka

Individualno prilagodljiva linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P. Plus) absorbira udarno moč trka že v zelo zgodnji fazi. Udarno silo, ki nastane pri bočnem trku, sistematično absorbirata individualno prilagodljivi stranski zaščiti kot tudi zaščiti za ramena in glavo. Istočasno se kinetična energija telesa, ki jo povzroči trk, absorbira v zelo zgodnji fazi in otrokova glavica je učinkovito vodena v varen položaj. L.S.P. zaščiti lahko prilagodite individualno, da se prilegata notranjosti avtomobila.

Optimalen sistem zračenjaVgrajen sistem zračenja ohranja ugodno telesno temperaturo tudi v vročih dneh. Drug element v paketu udobja pri sedežu Solution M-fix je sistem mrežastih prezračevalnih kanalčkov, ki potekajo skozi oporo za hrbet in sedežne komponente. To zagotavlja ugodno temperaturo pri sedenju tudi v vročih dneh.

Po višini prilagodljiva opora za glavo, nastavljiva v 12 položajev

Po višini prilagodljiva opora za glavo, nastavljiva v 12 položajev, za odlično prileganje in maksimalno varnost. Prilagoditev opore v 12 položajev omogoča, da sedež raste skupaj z otrokom in nudi izjemno dolgo uporabnost. Zaščiti za glavo rasteta skladno z zahtevami za osebni prostor otroka.

Sistem isofix Connect

Sistem ISOFIX Connect nudi večjo varnost in stabilnost ter enostavno montažo z enim samim klikom. Zaskočni ročici na otroškem avto sedežu se enostavno zaskočita v ISOFIX pritrditveni točki na avtomobilskem sedežu. Zaskočni ročici lahko enostavno zložite, tako da je otroški avto sedež združljiv tudi z avtomobili, ki niso opremljeni z ISOFIX pritrditvenimi točkami.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.