Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Cybex Avtosedež Solution CBX - Pure Black

Redna cena
129,99
  • Skupina 2/3 (oziroma od 15 do 36 kg),
  • od 3 do 12 let,
  • premična in po višini nastavljiva opora za glavo (7 stopenj),
  • nastavljiv naklon hrbtišča,
  • 3 nakloni za glavo,
  • teža: 5,7 kg,
  • ventilacija hrbtišča,
  • snemljiva in pralna prevleka,
  • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.

Otroški avto sedež Solution  je bil nagrajen z najboljšimi ocenami vodilnih evropskih potrošniških organizacij kot so nemška neodvisna potrošniška organizacija Stiftung Warentest, ADAC in Autobild.de.

Edinstven koncept varnosti za otroški avto sedež Solution X optimalno varuje otroke pri kakršnemkoli trčenju. Vključuje CYBEX-ovo patentirano, nastavljivo oporo za glavo, ki preprečuje, da bi malčkova glavica med spanjem omahnila naprej in revolucionarni sistem L.S.P. (linearna zaščita v primeru bočnega trka).

Nastavljiva opora za glavo, ki se lahko nagne v 3 položaje, domiselno preprečuje, da bi malčkova glavica med spanjem omahnila naprej

CYBEX-ova patentirana opora za glavo, ki se lahko nagne v 3 položaje, zagotavlja optimalno zaščito v primeru bočnega trka. Ta revolucionarna tehnologija varno pomakne težišče malčkove glavice rahlo nazaj in tako prepreči, da bi malčkova glavica med spanjem omahnila naprej. V primeru bočnega trka malčkova občutljiva glavica ostane v varnem območju sedeža in je tako optimalno zaščitena. Poleg tega naša patentirana, v 3 položaje nastavljiva opora za glavo nudi malčku udobnejši položaj in tako omogoča varno in mirno vožnjo.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.