Cybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S i-Fix - Navy Blue - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Cybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S i-Fix - Navy Blue
219,99 €
REDNA CENA
219,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 934434

Barve

Cybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S i-Fix - Classic BeigeCybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S i-Fix - Navy BlueCybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S i-Fix - Magnolia Pink PurpleCybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S i-Fix - Soho GreyCybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S i-Fix - Deep BlackCybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S i-Fix - Granite Black
 • Solution S i-Fix,
 • skupina 2/3,
 • od približno 3. do 12. leta,
 • od 15 do 36 kg,
 • patentirana nagibna opora za glavico,
 • vgrajena linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.),
 • optimiziran sistem zračenja,
 • po višini prilagodljiva opora za glavico, nastavljiva v 12 položajev,
 • ISOFIX Connect za več varnosti in stabilnosti,
 • ADAC OCENA: 1,8 / DOBRO,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
Otroški avto sedež Solution S i-Fix

Izdelan z mislijo na vašega otroka: Solution S i-Fix raste z vašim otrokom od 3 do 12 let in se prilagaja spreminjajočim se potrebam, prav tako kot to počnejo starši. Ta vsestranski otroški avto sedež je sedaj certificiran po najnovejšem varnostnem standardu UN R129/03, ki vključuje izboljšane postopke testiranj v primeru bočnih trkov.

Otroški avto sedež Solution S i-Fix

Nagibna opora za glavico preprečuje, da bi glavica spečega otroka omahnila iz varnega območja sedeža, kar poleg izboljšanega sistema linearne zaščite pri bočnem trku, še dodatno povečuje varnost v primeru bočnega trka. Poleg tega 12 nastavitev višine opore za glavico zagotavlja vašemu odraščajočemu otroku stalno udobno potovanje. Oporo lahko enostavno prilagodite le z eno roko kar med vožnjo.

Preprečuje, da bi otrokova glavica med spanjem omahnila naprej

Patentirana nagibna opora za glavico preprečuje, da bi otrokova glavica med spanjem omahnila naprej.Zagotavlja, da otrokova glavica ves čas ostane v varnem območju, kar je še posebej pomembno v primeru bočnega trka.

Zmanjša udarno energijo pri bočnem trku

Izboljšan sistem linearne zaščite v primeru bočnega trka pri otroškem avto sedežu Solution S i-Fix, nudi večjo zaščito v primeru bočnega trka. Sistem L.S.P. zmanjša udarne sile bočnega trka za približno 25%, v primerjavi z istim otroškim avto sedežem brez podaljšanega sistema L.S.P.

Raste z otrokom

Sedež Solution S i-Fix raste z vašim otrokom od 3 do 12 let, kar je dolg časovni okvir rasti. Prilagoditev višine v 12 položajev omogoča, da sedež raste skupaj z otrokom in ponuja izjemno dolgo uporabnost. Zaščiti za glavico rasteta skupaj z otrokovimi potrebami po osebnem prostoru. Pametno upravljanje z eno roko omogoča staršem hitro in enostavno prilagajanje.

Ohranja udobno telesno temperaturo

Vgrajen sistem zračenja pri sedežu Solution S i-Fix zagotavlja udobno temperaturo sedeža tudi v vročih dneh.

Za dodatno stabilnost in varnost

Za enostavno namestitev in dodatno stabilnost je Solution S i-Fix opremljen z ISOFIX-om. Lahko se uporablja tudi v vozilih brez ISOFIX-a.

Vašemu otroku zagotavlja udobno vožnjo skozi leta

Izjemno široka in globoka sedežna blazina zagotavlja vašemu otroku udobno vožnjo skozi leta.

Odlično se prilagaja

Nagibna opora za hrbet sedeža Solution S i-Fix se prilagodi vsakemu avtomobilskemu sedežu.

Varnost za vašega otroka

Sedežna školjka Solution S i-Size, ki absorbira energijo, absorbira udarne sile trka in zaščitniško objame otroka.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015