Cybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S-Fix - Autumn Gold Burnt Red - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Cybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S-Fix - Autumn Gold Burnt Red
199,99 €
REDNA CENA
199,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava do 30 delovnih dni

Šifra (SKU): 934431

Barve

Cybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S-Fix - Classic BeigeCybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S-Fix - River Blue TurquoiseCybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S-Fix - Magnolia Pink PurpleCybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S-Fix - Autumn Gold Burnt RedCybex Avtosedež Skupina 2/3 Solution S-Fix - Deep Black

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

 • Solution S-fix,
 • skupina 2/3,
 • od približno 3. do 12. leta,
 • od 15 do 36 kg,
 • Patentirana nagibna opora za glavico,
 • vgrajena linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.),
 • optimiziran sistem zračenja,
 • po višini prilagodljiva opora za glavico, nastavljiva v 12 položajev,
 • ISOFIX Connect za več varnosti in stabilnosti,
 • garancija za brezhibno delovanje: 3 leta.
Otroški avtosedež Solution S-Fix - Prilagaja se spreminjajočim se potrebam vašega otroka

Izdelan z mislijo na vašega otroka: Solution S-fix raste z vašim otrokom od 3 do 12 let in se prilagaja spreminjajočim se potrebam otroka, tako kot starši. Najnovejši član uspešne serije Solution izstopa z vrsto funkcij na področju varnosti in udobja.
 • Patentirana nagibna opora za glavico,
 • vgrajena linearna zaščita v primeru bočnega trka (sistem L.S.P.),
 • optimiziran sistem zračenja,
 • po višini prilagodljiva opora za glavico, nastavljiva v 12 položajev,
 • ISOFIX Connect za več varnosti in stabilnosti.
Nagibna opora za glavico preprečuje, da bi otrokova glavica med spanjem omahnila naprej in jo ves čas zadržuje v varnem območju. To je še posebej pomembno v primeru bočnega trka, kjer opora za glavico in sistem L.S.P. zagotavljata otroku večjo varnost. Prilagodljiva opora za glavico, nastavljiva v 12 položajev, zagotavlja, da bo vaš otrok ves čas potoval udobno. Domiselno upravljanje z eno roko omogoča staršem na poti, da lahko hitro in enostavno prilagodijo oporo.

Opora za glavico, nagibna v 3 položaje
Preprečuje, da bi otrokova glavica med spanjem omahnila naprej. Optimalno nagibna opora za glavico preprečuje, da bi otrokova glavica med spanjem omahnila naprej. Zagotavlja, da otrokova glavica ves čas ostane v varnem območju, kar je še posebej pomembno v primeru bočnega trka.

Vgrajena linearna zaščita v primeru bočnega trka - Sistem L.S.P.
Raztegljiva na strani, ki je obrnjena proti avtomobilskim vratom. Sistem L.S.P. pri otroškem avto sedežu Solution S-Fix nudi večjo varnost v primeru bočnega trka. V primeru bočnega trka sistem L.S.P. zmanjša udarne sile trka za približno 25% v primerjavi z enakim otroškim avto sedežem, brez raztegljivega sistema L.S.P.

Po višini prilagodljiva opora za glavico, nastavljiva v 12 položajev, za popolno prileganje in maksimalno varnost.
Solution S-Fix raste z vašim otrokom od 3 do 12 let, dolgo časovno obdobje rasti. Prilagoditev višine v 12 položajev omogoča, da sedež raste z otrokom in ima izjemno dolgo uporabnost. Zaščiti za glavico rasteta z osebnimi potrebami otroka. Domiselno enoročno upravljanje omogoča staršem hitro in enostavno prilagajanje opore za glavico.

Integriran sistem zračenja ohranja udobno telesno temperaturo tudi v vročih dneh.
Še en element v paketu udobja otroškega avto sedeža Solution S-fix je sistem mreže prezračevalnih kanalčkov, ki potekajo preko opore za hrbet in elementov sedeža. Zrak lahko kroži skozi prezračevalne luknjice na sprednji strani sedeža in pod sedežno prevleko. To zagotavlja udobno temperaturo med sedenjem, tudi v vročih poletnih dneh.

Sistem ISOFIX Connect nudi večjo varnost in stabilnost ter enostavno montažo z enim samim klikom.
Zaskočni ročici na otroškem avto sedežu se enostavno zaskočita v ISOFIX pritrditveni točki na avtomobilskem sedežu. Zaskočni ročici lahko enostavno zložite, tako da je otroški avto sedež združljiv tudi z avtomobili, ki niso opremljeni z ISOFIX prireditvenimi točkami.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015